Prodej vícegeneračního domu, Čerčany, Slunečná, 358 m2

Slunečná, Čerčany

24 871 200 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 118 529 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlunečná, Čerčany
ID0003
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná358 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy239 m2
Plocha nemovitosti979 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Převod do OV
Nízkoenergetický

Origo partneři v Čerčanech

Popis

Tento důmyslně řešený vícegenerační dům nabízí rozlehlé obytné prostory, moderní vybavení a flexibilní dispozici je ideální pro početnou rodinu nebo pro ty, kteří chtějí mít své příbuzné pohromadě pod jednou střechou.

Měsíční náklady: elektřina - 3.000,- Kč, voda - 500,- Kč
Roční náklady: odpad - 2.880 Kč, čistička vody - 3.000 Kč, revize komínu - 1.000 Kč, údržba tepelného čerpadla - 1.500 Kč

Celkové nízké náklady díky vytápění tepelným čerpadlem, fotovoltaice s bateriemi a zálohou pro případ výpadku el.E. Pitná voda z vodovodu v kombinaci s vlastní studnou je také příjemným bonusem.

Dvě bytové jednotky včetně vybavení:
2kk - pračka, lednice s mrazákem, trouba s indukční varnou deskou, myčka nádobí, mikrovlnka, TV
6kk+G - 2 pračky, sušička, americká lednice s mrazákem a výrobníkem ledu, samostatný pultový mrazák, mikrovlnka, trouba, indukční deska, myčka nádobí, TV.
Změkčovač vody se 7mi stupňovou reverzní osmózu s mineralizací a UV lampou (rozvedeny do obou bytových jednotek).

Dům se může pochlubit dostatečně rozlehlou zahradou, která může obsáhnout různé venkovní aktivity nebo setkání s přáteli. Nachází se v klidné čtvrti, ale zároveň má i poměrně vhodnou polohu k občanskému vybavení, které Čerčany nabízejí. Poskytuje snadný přístup k místní občanské vybavenosti a zajímavostem. Obchody, restaurace a venkovní rekreační zařízení jsou vzdáleny jen kousek autem a poskytují nekonečné možnosti zábavy. Díky pohodlnému přístupu k hlavním silničním tahům a veřejné dopravě je dojíždění do okolních oblastí hračkou.

Nenechte si ujít příležitost vytvořit si z tohoto komfortního a prostorného dvougeneračního domu svůj nový domov. Zjistěte více informací nebo si rovnou naplánujte prohlídku a zjistěte jaké výhody můžete získat díky bydlení v Čerčanech!

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace vyplňte prosím poptávkový formulář a my se vám ozveme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Čerčanech.