Prodej rodinného domu, Klatovy, Žitná, 200 m2

Žitná, Klatovy - Klatovy IV

18 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 90 072 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽitná, Klatovy - Klatovy IV
ID456
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1104 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k prodeji novostavbu prostorného rodinného o dispozici 4 + kk + místnost pro hosty + dvougaráž postaveného v roce 2017 - 2018, nacházející se na konci zástavby v Žitné ulici v Klatovech.

Dispozice domu je následující:

V 1.NP se nachází vstup do domu se zádveřím a se schody do 2.NP, centrální chodba se vstupem do všech místností, v přední části domu je potom k dispozici obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným kvalitní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, samostatná místnost WC s umývátkem a dvě samostatné technické místnosti – v jedné je umístěna centrální rekuperační jednotka a ve druhé je umístěn el. bojler, el. kotel a je zde prostor pro pračku a sušičku.

V zadní části 1.NP jsou potom k dispozici dva dětské pokoje, ložnice se šatnou, koupelna se sprchou a vanou a další samostatné WC.

Na obytnou část 1.NP navazuje prostorná garáž pro 2 os. automobily.

Ve 2.NP je potom k dispozici prostorná místnost pro návštěvy, která může být využita i jako pracovna, nebo jako další pokoj v domě, na kterou navazuje vstup na plochou střechu, která může být využita jako terasa a dále je zde k dispozici koupelna se sprchou, umyvadlem a WC.

Vytápění domu je pomocí teplovodního podlahového vytápění napojeného na elektrický kotel, ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. V celém domě je rozvedena centrální rekuperace. Voda do domu je z veřejného vodovodu, odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace.

Energetická náročnost budovy je ve třídě A – mimořádně úsporná.

Dům je osazen zařizovacími předměty ve velmi dobrém standardu, jako např. dřevěná okna s vnějším pláštěm z hliníku, dřevěné podlahy, kvalitní skříně na míru, prostorná kuchyňská linka se spotřebiči, apod.

Ze všech obytných místností v 1.NP je vstup na venkovní terasu, která navazuje na zahradu.

K domu dále náleží upravená zahrada s okrasnými keři a část je využívána i pro pěstování zeleniny.

Z boku domu je na pozemku k dispozici dostatečně veliká zpevněná plocha, na které je možné parkovat dalšími vozidly.

Užitná plocha domu bez garáže je cca 200 m2, s garáží a prostorem pro terasu ve 2.NP je celková užitná plocha cca 250 m2. Zastavěná plocha domu s garáží je 237 m2.

Celková výměra pozemku kolem domu je 867 m2.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Klatovech.