Prodej chaty, Čisovice - Bojov, 125 m2

Čisovice, Bojov

16 990 000 Kč
Hypotéka od 80 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČisovice, Bojov
ID00066
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná125 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti3820 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Čisovicích

Popis

Nedaleko přírodního parku Brdské hřebeny a CHKO Český kras, v oblíbené chatové a rezidenční zóně obce Čisovice/Bojov, hned vedle Mníšku pod Brdy se nachází zcela jedinečný rozlehlý pozemek se vzrostlými stromy a pěstěnou zahradou. Na samém vrcholu je umístěna pěkná dřevěná chata s krásným výhledem do zalesněného údolí Bojovického potoka a vrch Velký Budín. Údolím potoka vede cesta plná brodů až k Vltavě do Měchenic.

Na pozemku je původní třípatrová dřevěná chata (přízemí a patro) se zděným suterénem vhodně zapuštěným do svahu. V suterénu o ploše cca 43 m² se nachází technické zázemí chaty, dílna a skladové prostory. Hlavnímu obytný prostoru chaty s plochu cca 49 m² dominuje obývací pokoj s krbem, kuchyně s americkými kamny a celoprosklená veranda s nádherným výhledem do údolí. V přízemí je dále umístěna koupelna a samostatná toaleta. V 1. patře jsou pak dvě samostatné ložnice s komorou. V zadní části chaty je ještě k dispozici krytá veranda s hlavním vstupem do chaty, krytí přístřešek pro dřevo s malou kůlnou a místo pro ohniště.

V současné době je pozemek v územním plánu v ploše pro Chaty - stavby pro rekreaci bez dalších limitů. Místo je tedy vhodné k přestavbě na krásnou rekreační vilu nabízející krásný .

Pozemek je napojen na veškeré potřebné inženýrské sítě jako je elektrika, vodovod, plynovod. Splaškové vody jsou svedeny do septiku. Na pozemku je i vlastní kopaná studna pro zalévání zahrady. Chatu je možné vytápět dřevem (krb a kamna), nebo pomocí plynového ústředního vytápění. Ohřev TÚV je řešen elektrickým bojlerem. Ve spodní části je k dispozici i garáž zapuštěná do svahu a další prostor pro parkování vozidel pod stromy. Nahoře před chatou jsou pak další 2 parkovací stání. Vjezdová brána na pozemek má dálkové ovládání.

Pozemek je umístěn na kraji obce Čisovice/Bojov. Místo je známé a vyhledávané milovníky koní, v okolí je množství rančů a míst pro ustájení koní, nedaleko je golfové hřiště Líšnice (5 km) nebo Karlštějn (15km), Slapská vodní nádrž (15 km). V obci je k dispozici obecní úřad, pošta, koloniál, kulturní dům. Ostatní občanská vybavenost je umístěna v nedalekém Mníšku pod Brdy. V místě je BUS a vlak, kousek je dálnice D4 sjezd č.14 nebo 18.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Čisovicích.