Prodej činžovního domu, Praha - Újezd nad Lesy, Kalská, 360 m2

Kalská, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9

24 900 000 Kč
/za nemovitost
cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu
Hypotéka od 118 666 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKalská, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná360 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Rozestavěný bytový dům se čtyřmi bytovými jednotkami, ve výjimečné a klidné rezidenční lokalitě v přímém sousedství Klánovického lesa.

Celý dům má 2 nadzemní podlaží a plochu ca. 360 m2, pozemek celkem 766 m2. Plánované jsou 4 bytové jednotky, každá s plochou ca. 90 m2 s dispozicí 2 x 3+kk a 2 x 2+kk, možno upravit dle požadavků nového majitele.

Aktuálně je dokončeno:
hrubá stavba, strop z předpjatého betonu s přípravou pro instalaci elektřiny, kompletně dokončená střecha, kde jako krytina byly zvoleny hliníkové šablony, tepelná izolace základů domu a tepelná izolace obvodového zdiva pod střechou, instalace oken s trojskly a vstupních dveří, do domu jsou přivedeny přípojky vody, elektřiny a kanalizace, plyn je možné případně napojit také, retenční nádrž na dešťovou vodu, repase kopané studny 7,5 m atd.

Bytový dům je koncipován a navržen jako 2 samostatně stojící domy, kdy každý dům disponuje vlastní nepropojenou základovou desku, vlastní nepropojenou stropní konstrukci, sousedící obvodové zdivo je konstruováno také samostatně s mezerou vyplněnou izolací. Tím je možné celý projekt pojmout i jako 2 bytové domy, či jako jiný záměr dle představ nového majitele.

Újezd nad Lesy Praha 21 nabízí svým obyvatelům kompletní městskou infastrukturu, kvalitní dopravu díky autobusovému a vlakovému spojení (nedaleká zastávka Klánovice), překrásnou přírodu Klánovického lesa atd.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!