Prodej pozemku pro bydlení, Chodová Planá, 558 m2

Chodová Planá

976 500 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 4 654 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaChodová Planá
Plocha nemovitosti558 m2

Origo partneři v Chodové Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Podmínky pro prodej pozemků pro rodinné domy v ulici Dubová, Chodová Planá A) - prodej pozemku bude realizován na základě smlouvy o smlouvě budoucí kupní, která bude uzavřena do 1 měsíce ode dne schválení prodeje (při podpisu smlouvy budoucí kupující složí budoucímu prodávajícímu kauci ve výši 10.000,00 Kč za účelem zajištění závazku budoucího kupujícího zaplatit sjednanou kupní cenu budoucímu prodávajícímu), budoucí kupující zaplatí sjednanou kupní cenu, ve lhůtě do 3 kalendářních měsíců ode dne uzavření budoucí kupní smlouvy, kupní smlouva bude uzavřena do 30 dnů ode dne doručení výzvy kterékoliv smluvní strany k uzavření kupní smlouvy, kterou je možné uplatnit kdykoliv po splnění závazku budoucího kupujícího k zajištění stavebního povolení na stavbu rodinného domu, popř. souhlasu příslušného stavebního úřadu s provedením ohlášené stavby, a současně po splnění závazku budoucího kupujícího k úhradě kupní ceny, - budoucí kupující vystaví budoucímu prodávajícímu blankosměnku vlastní zajišťující úhradu smluvní pokuty uplatněné pro případ, že budoucí kupující do 5 let od uzavření budoucí kupní smlouvy nedokončí stavbu rodinného domu na pozemku, - dokončení stavby rodinného domu bude do 5 let od podpisu smlouvy o smlouvě budoucí kupní, které budoucí kupující prokáže budoucímu prodávajícímu oznámením o dokončení stavby a výzvy o přidělení čísla popisného, - bude smluvně sjednána smluvní pokuta ve výši 500,00 Kč za 1 m2 převáděného pozemku, a to k zajištění závazku budoucího kupujícího dokončit stavbu rodinného domu do 5 let od podpisu smlouvy o smlouvě budoucí kupní, s tím, že smluvní pokutu bude budoucí prodávající oprávněn uplatnit při prodlení budoucího kupujícího se závazkem dokončit stavbu rodinného domu do 5 let od podpisu smlouvy o smlouvě budoucí kupní, - v kupní smlouvě bude stanovena povinnost kupujícího v případě prodeje předmětného pozemku nabídnout tento pozemek k odkoupení obci za kupní cenu uvedenou ve smlouvě. Tato povinnost trvá po dobu 5 let od uzavření kupní smlouvy nebo do doby vydání stavebního povolení ke stavbě RD a zahájení stavby. Výstavba rodinných domů bude respektovat „Protokol o měření hluku v mimopracovním prostředí č. 24401/2023“, který je přílohou Smlouvy o smlouvě budoucí kupní.
B) Kupní cena: - 1.750,00 Kč s DPH za 1 m2 včetně projektové dokumentace k výstavbě RD, která je nutno dodržet na parcelách p.č. 4075/1 a 4075/4, p.č. 4075/5, p.č. 4075/6, p.č. 4075/7, p.č. 4075/8, p.č. 4075/9, p.č. 4071 za podmínek podle bodu A), splatná do tří měsíců od uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní (smluvní pokuta 500,00 Kč/m2 zajištěna blankosměnkou), - 1.750,00 Kč s DPH za 1 m2 k výstavbě RD na p.p.č. 4075/10, za podmínek podle bodu A), splatná do tří měsíců od uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní (smluvní pokuta 500,00 Kč/m2 zajištěna blankosměnkou).

Informace: Městys Chodová Planá, Luboš Hlačík, starosta - tel. 602475882

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chodové Plané.