Prodej ubytování, Jiřetín pod Jedlovou - Lesné, 350 m2

Jiřetín pod Jedlovou, Lesné

8 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaJiřetín pod Jedlovou, Lesné
ID05520
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná350 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti3458 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jiřetíně pod Jedlovou

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V přímém zastoupení nabízíme k prodeji rekreační středisko Lesní Mlýn v Lesné u Jiřetína pod Jedlovou. Tato oblast patří k vyhledávaným turistickým oblastem. Středisko se nachází v klidném prostředí na okraji obce pod hradem Tolštejn.

Oblast Lužických hor je vyhledávaná pro přírodní a sakrální památky jako kaple, křížové cesty, hrady, rozhledny, cyklo výlety a národní park České Švýcarsko.
Středisko bylo zaměřeno a donedávna celoročně provozováno jako škola v přírodě.

V levém přízemí se nachází zařízená kuchyň a jídelna, v pravé části domu byla započata kompletní rekonstrukce bytu 3 + 1.
V patře jsou samostatné pokoje o celkové kapacitě 52 lůžek. Je zde celkem 11 pokojů.

K parkování je možnost využít garáž, několik parkovacích míst na pozemku i před domem. Za garáží se nachází zastřešená terasa kterou lze využít pro volnočasové aktivity.

Středisko má vodovodní přípojku, odpady jímka a vlastní čistička. Ohřev vody bojlery, střecha je sedlová, betonová taška. Zdivo smíšené, dům je podříznutý, odizolovaný a kompletně podsklepený. Vytápění ústřední na tuhá paliva. Nový komín. nová plastová okna.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Jiřetíně pod Jedlovou.