Pronájem bytu 3+kk, Ostrava - Moravská Ostrava, Muglinovská, 117 m2

Muglinovská, Moravská Ostrava

15 500 Kč
/za měsíc
cena za pronájem 15.500.- Kč + služby 5.000.- Kč + internet , elektřina napsána na nájemce, kauce dva nájmy, provize RK jeden nájem
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMuglinovská, Moravská Ostrava
ID886909
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná117 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Ostravě

Popis

Pronájem slunného prostorného bytu 3+kk o velikosti 117 m2 na ul. Muglinovská – Moravská Ostrava. Nachází se v 4. patře cihlového domu, krásný podkrovní byt s vyvýšenou dřevěnou vestavbou v obývacím pokoji.
Byt je pronajímám bez vybavení. V kuchyni je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a pračkou. V případě zájmu další drobné vybavení za poplatek.
Součástí pronájmu je sklepní kóje.
Byt se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Poblíž domu je zastávka MHD, školky, obchody v okruhu 500 m.
Měsíční náklady na bydlení činí:
nájem 15.500.- Kč.
Služby 5.000.- Kč (voda, teplo – podlahové topení, služby spojené s chodem domu).
Elektrická energie – smlouvu si zřizuje nájemce samostatně, nyní ČEZ.
Vratná kauce (jistota): 31.000 Kč (dva měsíční nájmy).
Vhodné i pro studenty, firemní byty, ateliér atd.
Nájemce je povinen si založit pojištění zodpovědnosti za škody.
Volný od listopadu 2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ostravě.