Prodej bytu 3+kk, Pardubice - Zelené Předměstí, Lexova, 81 m2

Lexova, Pardubice, okres pardubice, Pardubice V

6 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLexova, Pardubice, okres pardubice, Pardubice V
ID919377
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná81 m2
Patro2. z 5
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha81 m2
Plocha nemovitosti1 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Výtah

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk o celkové ploše 81 m², který se nachází na prestižní adrese Lexova 2164 v části Zelené Předměstí města Pardubice.

Byt je situován v cihlovém domě na 1. patře ze 4 a je po celkové rekonstrukci. K bytu náleží sklepní kóje 5 m², která je momentálně také po rekonstrukci. Kuchyně a obývací prostor má orientaci na jihozápad, což zajišťuje příjemné a světlé prostředí. Nemovitost nabízí moderní bydlení s nízkými náklady (fond oprav 1530 Kč), dům je po revitalizaci: zateplení, plastová okna, nová střecha.

Parkování je možné přímo na ulici a veškeré služby, jako jsou supermarkety, školy, lékařská zařízení či zábavní zařízení, jsou dostupné v blízkém okolí. Pardubice jsou známé svou bohatou historií a rozmanitými možnostmi pro volný čas a relaxaci, což činí tuto lokalitu vysoce žádanou.

Tento byt je ideální pro ty, kdo hledají klidné, ale dobře dostupné bydlení v srdci Pardubic. Je vhodný jak pro mladé rodiny, tak pro investory hledající zajímavé příležitosti. Byt je k prodeji za celkovou cenu 6,490,000 CZK s možností financování hypotečním úvěrem.

Tato nemovitost nabízí kombinaci příjemného bydlení a dobré investiční příležitosti v dynamicky se rozvíjejícím regionu, který stále více nabývá na popularitě jak mezi obyvateli, tak mezi investory. Nechte se zlákat možností bydlet v jednom z nejžádanějších míst Pardubického kraje. Nabízíme vám nejen domov, ale i místo, kde můžete začít svůj nový příběh.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!