Pronájem rodinného domu, Horoušany, Šámalova, 97 m2

Šámalova, Horoušany

23 500 Kč
/za měsíc
+ poplatky dle spotřeby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠámalova, Horoušany
IDN65553
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná97 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Plocha budovy50 m2
Podlahová plocha97 m2
Plocha nemovitosti400 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Parkování
Bazén

Origo partneři v Horoušanech

Popis

Nabízíme vám nový dům v obci Horoušany u Prahy. Dům se skládá ze dvou pater a je ideální pro bydlení pro rodinu. Dům je v bloku s druhým domem a velkou výhodou je sdílená uzavřená zahrada, na které je možnost komunitního využití zařízení areálu včetně krytého bazénu, zahradního grilu či dětských prolézaček.

V přízemí vejdete do haly (8,5 m2), ze které vedou schody do prvního patra, dále jsou z haly vstupy na toaletu (1,9 m2, která je s umyvadlem) a vstup do komory (3,3 m2). Pokud projdete přes halu, tak vejdete do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který má celkovou velikost (34,8 m2).
První patro se skládá z galerie (4,62 m2 ), třech samostatných a neprůchozích pokojů (9,73 m2, 14,52 m2 a 10,14 m2) a koupelny (5,4 m2). Součástí koupelny je samozřejmě toaleta a umyvadlo.



Domy nejsou zařízené. Pouze v kuchyni je kuchyňská linka, vestavěná varná deska a vestavěná trouba a vestavěná myčka nádobí, digestoř.

Vytápění a ohřev vody plynem, vaření elektřina.

Parkování je vedle domů v uzavřeném objektu.

Obec Horoušany se nachází v okrese Praha-východ, kraj Středočeský. Rozkládá se asi dvacet pět kilometrů východně od centra Prahy a jedenáct kilometrů jihovýchodně od města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Žije zde přibližně 1 800 obyvatel. Součástí obce je i vesnice Horoušánky.

V obci najdete obecní úřad, hostinec, dětské hřiště a fontánu u parku. Je zde stanice autobusu, kterým se dostanete do Úval či na Černý Most.





Volný ihned.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!