Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, Na Horizontu, 187 m2 (ID: 1472224)

Na Horizontu, Vysoký Újezd

18 363 695 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 87 516 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení4000
AdresaNa Horizontu, Vysoký Újezd
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná187 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti824 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Vysokém Újezdu

Popis

Nabízíme k prodeji krásný patrový dům GARONNA ve 3. etapě výstavby projektu ve Vysokém Újezdu u Prahy.

Dům je situován v nově vybudované oblasti s rovinatým pozemkem a zeleným prostředím na zadní straně parcely. V obci Vysoký Újezd najdete veškerou občanskou vybavenost, novou školku, rozšířenou školu, obchody, restaurace, wellness hotel a exkluzivní golfové hřiště Albatross.

Rodinný dům 4+kk o rozloze 187 m² s dvougaráží (36 m²), venkovní terasou (30 m²) a rozlehlou zahrada (809 m²) poskytují příjemné místo k odpočinku.

Dům bude dokončen v červnu 2024 a je nabízen v provedení Shell & Core. Exteriér i interiér umožňují vlastní úpravy a výběr povrchových materiálů. Přednosti zahrnují obvodové zdivo tloušťky 50 cm s vatovým plnivem, vlastní jímku na dešťovou vodu, parkovací stání pro dva automobily a moderní vybavení.

Původní příprava na plynový kotel byla nahrazena tepelným čerpadlem, a dům má přípravy na solární panely, el. žaluzie, auto nabíječku, kamerový systém, zabezpečení, rozvody elektro pro bazén a připravu pro klimatizaci. Plastová okna s posuvnými portály zajišťují moderní vzhled.

Cena zahrnuje oplocení, závlahu parcely a čelní stranu parcely s gabiony a hliníkovou vjezdovou bránou.

První dům Garonna již byl dokončen a předán klientům, fotografie v inzerátu pro inspiraci.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Kompletní nabídku najdete na webu: https://bobox.cz/location/etapa-iii-vysoky-ujezd-u-berouna/

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun).