Prodej bytu 2+1, Hořice, Pod Lipou, 65 m2 (ID: 1472359)

Pod Lipou, Hořice

3 599 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 152 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Lipou, Hořice
IDPF0902
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná65 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Hořicích

Popis

Prodej prostorného bytu 2+1 s balkónem, Hořice v Podkrkonoší

Nabízím Vám k prodeji světlý a prostorný byt o dispozici 2+1 s balkónem, situovaný ve 2. nadzemním podlaží panelového domu v klidné a žádané lokalitě ulice Pod Lipou, Hořice v Podkrkonoší. Celková plocha bytu činí 64,69 m² + balkón o velikosti 5 m².

Dispozice bytu: Byt se skládá z předsíně, kuchyně s kuchyňskou linkou (včetně elektrického sporáku se sklokeramickou deskou), obývacího pokoje s přístupem na balkón, ložnice, zděné koupelny s vanou a samostatného WC s umyvadlem. Na podlahách jsou zachovalé parkety a dlažba.

Vybavení a výhody: Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředně dálkově. Byt je orientovaný na jih a sever, což zajišťuje dostatek denního světla po celý den. K bytu náleží dvě sklepní kóje (celkem 4,3 m²) a společná kolárna v suterénu domu.

Lokalita: Byt se nachází v atraktivní a vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. V pěší dostupnosti najdete mateřskou i základní školu, poštu, obchody, nemocnici, pivovar a známé výroby Hořických trubiček. Do centra města je to přibližně 5 minut chůze. Parkování je možné přímo před domem, v okolí je několik desítek parkovacích míst.

Jedná se o skvělou nabídku pro ty, kteří hledají bydlení v klidné části města s výbornou dostupností služeb a přírodního prostředí.

Velkou výhodou jsou také nízké náklady na bydlení, které významně nezatíží Váš rozpočet. Předpis zašlu na vyžádání.

Pro více informací a prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat. Rád Vám byt osobně provedu.

Těším se na setkání!
S pozdravem,
Petr Fejtek

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Hořicích (okr. Jičín).