Prodej bytu 2+1, Karviná, Kosmonautů, 58 m2 (ID: 1472463)

Kosmonautů, Karviná - Ráj

1 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 577 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKosmonautů, Karviná - Ráj
IDN107436
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná58 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Karviné

Popis

Nabízím vám ke koupi byt, který se nachází na pátém patře bez výtahu a v domě, který je u cesty. Tak proč ho vůbec kupovat, říkáte si? Protože jsem v takovém bytě sám bydlel, napíšu vám hned několik výhod.

Například fyzička. Budete chrochtat blahem, jak se vám časem sníží tepovka při šlapání po schodech.
Pak taky úspora peněz. Budete nakupovat méně, protože to nebudete chtít tahat nahoru.
A určitě klid v bytě. Protože vám už skákat nad hlavou nikdo nebude. A jestli někdo bude dělat párty na střeše, to bych se divil, ale každopádně mi pak volejte, chci být u toho.
A pak taky mobilita. Na zastávky MHD a meziměsta stačí vyjít ze vchodu.

Byt je sedm let po rekonstrukci. Po nastěhování krom jídla a pití nejen na kolaudaci toho nahoru moc nosit nemusíte. Ložnice a na ni navazující nově přidělaná faaakt velká lodžie jsou na druhou stranu od cesty. Současní majitelé si vyhráli s dispozicí, kdy posunuli příčku. Dostali tak větší obývák a celkově zajímavý byt, který je prostorný a vzdušný.

No a jestli vás to zajímá investičně, tak s výnosem jsme tady od 6%. A kde na to všechno vezmete, s tím vám poradí naši profíci na financování.
Pojďme se spolu zadýchat po cestě na prohlídku, kde si vše ukážeme. Budu se na vás těšit.





Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107436.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Karviné.