Prodej rodinného domu, Hostouň, Na Skalech, 160 m2 (ID: 1472928)

Na Skalech, Hostouň

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení5500
AdresaNa Skalech, Hostouň
ID0537
StavbaKamenná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti255 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hostouni

Popis

Mám pro vás nabídku rodinného domu s dispozicí 3+1 po částečné rekonstrukci ve skvělé lokalitě, která díky svému umístění nabízí spoustu možností. K domu patří dvůr s parkovacím stáním pro dvě vozidla, pergolou, pěknou dílnou a dům je částečně podsklepený. Dům je ve velmi dobrém stavu a je možné ho hned plnohodnotně užívat.
Vytápění je řešené ústředním topením kombinovaným s novým kotlem na tuhá paliva, který splňuje dnešní definované normy. Ohřev teplé vody je zajištěný elektrickým bojlerem. Krytina podlah je kombinace dlažby, lina a v pokojích jsou koberce.
V přízemí najdete vstupní chodbu ze které se dostanete do obývacího pokoje, kuchyně a následně do koupelny a na samostatnou toaletu. Po schodech se dostanete do druhého nadzemního podlaží, kde se nachází dva velké pokoje přístupné samostatně z malé předsíně. Na hlavní stavbu dále navazují dvě kůlny, prostorná pergola a zrekonstruovaná dílna. Dům je také napojený na vlastní studnu s pitnou vodou.
Zahrada díky své poloze a zasazení domu poskytuje naprosté soukromí a její velikost je ideální pro rodinu, která ji nechce jen udržovat. Hostouň je velice žádanou lokalitou a najdete tady opravdu vše co k životu potřebujete, plná občanská vybavenost, školy, školky, restaurace, dětská hřiště a mnoho dalšího. Skvělé je i spojení do centra Prahy, PID, vlak směr Dejvice.
Dům je možné financovat hypotečním úvěrem a s jeho vyřízením vám rád pomohu. Budu se těšit na prohlídky.
Mějte se fajn Martin Š.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hostouni (okr. Kladno).