Prodej bytu 3+1, Uherské Hradiště, 90 m2

Uherské Hradiště

5 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 258 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaUherské Hradiště
IDRP240930
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná90 m2
Patro3. z 4
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha90 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Uherském Hradišti

Popis

Prostorný byt 3+1, 90 m², Uherské Hradiště – Skvělá investiční příležitost
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1 o výměře 90 m², který se nachází ve 3. patře cihlového domu na adrese Štefánikova 655, Uherské Hradiště. Byt zaujme svou polohou v klidné části města s výbornou dostupností všech služeb.
Dispozice:
Byt nabízí velký obývací pokoj s výhledem do tiché ulice. Ložnice je elegantně propojena s koupelnou a další pokoj lze využít jako dětský, pracovnu nebo pokoj pro hosty. Kuchyně je prakticky řešená a nabízí dostatek prostoru nejen pro vaření, ale i pro jídelní stůl. Navíc zde najdete i komoru, která poslouží jako skvělý úložný prostor. Koupelna je světlá a vzdušná, díky oknu se sem dostává přirozené světlo, WC je samostatné.
Z prostorné haly je přístup na balkon, který poskytuje výhled do udržované zahrady plné zeleně. Tento klidný venkovní prostor je ideální pro relaxaci nebo posezení s rodinou. Plastová okna zajišťují dobrou izolaci a přispívají k úspoře energií. K bytu také náleží sklep, a pohodlné rezidenční parkování je k dispozici přímo před domem.
Investiční příležitost:
Byt je vhodný nejen k bydlení, ale i jako zajímavá investice. Současní majitelé plánují dokončení svého nového bydlení během jednoho roku a v tomto období by v bytě rádi zůstali. To zajišťuje garantovaný roční výnos z nájmu, který si po tuto dobu nemusíte zajišťovat sami. Po roce máte možnost rozhodnout, zda byt využijete pro vlastní potřeby, nebo budete pokračovat v pronájmu.
Lokalita:
Byt se nachází v oblíbené lokalitě v centru města, v docházkové vzdálenosti jsou obchody, restaurace, školy i parky. Poloha je velmi praktická a přitažlivá jak pro rodinné bydlení, tak pro dlouhodobé investiční účely.
Náklady a technické parametry:
Vlastní plynový kotel
Fond oprav: 1 760 Kč/měsíc
Energie: cca 3 800 Kč/měsíc
Nová střecha a fasáda domu
Pokud vás tato nabídka zaujala, ráda vám poskytnu více informací a domluvím prohlídku. Tento byt nabízí jedinečnou příležitost pro pohodlné bydlení i výhodnou investici. Neváhejte mě kontaktovat kdykoliv kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Uherském Hradišti.