Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Baranova, 57 m2

Baranova, Praha 3 - Žižkov

9 250 000 Kč
/za nemovitost
Majitel má výhradní právo výběru Zájemce dle vlastních kritérií.
Hypotéka od 44 083 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBaranova, Praha 3 - Žižkov
IDN107408
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Představujeme Vám družstevní byt po zdařilé kompletní rekonstrukci, s balkónem a sklepem na rozhraní Vinohrad a Žižkova. Ulice Baranova se nachází v atraktivní části Prahy 3 a tato lokalita spojuje kouzlo tradiční pražské residenčníčtvrti s moderními prvky, což ji činí jednou z nejvyhledávanějších oblastí pro bydlení, a právě tady, minutu od stanice metra Flóra, můžete bydlet, a nebo mít pasivní příjem a byt podnajmout!

Byt má dispozici 2+kk (původně 1+1) a užitnou plochu (tj. bez balkónu a sklepa) 57 m2. V letech 2017 a 2018 prošel kompletní rekonstrukcí se smyslem pro detail, na které se rozhodně nešetřilo: nové rozvody elektroinstalace, vody, kvalitní podlaha v podobě celodubových parket, sádrové povrchy omítek, kuchyňská linka na míru ve vysokém lesku s kvalitními spotřebiči značky Whirlpool (myčka, kombinovaná lednice s mrazákem, horkovzdušná trouba a mikrovlnná trouba, varná deska a digestoř) a vestavěné skříně až do stropu. Neoddělitelnou součástí kuchyňské linky (Indeco) je i barový pult a boční regál propojující kuchyňskou část s předsíní/halou. V prostorném obývacím pokoji je hezkým designovým prvkem nenápadný galerijní systém pro zavěšení obrazů. Ložnice s celostěnovou vestavěnou skřínís posuvnými dveřmi nabízí dostatek prostoru na manželskou postel a pracovní koutek. Koupelna s velkoplošnými obklady až do stropu je vybavena příjemnou vanou s umyvadlem a toaletou oddělenou zídkou. V předsíni naleznete další vestavěnou skříň na míru, kde je mimo jiné dostatečný prostor na technické zařízení jako pračka, sušička a plynový kotel.

Chytrým prvkem pro úsporu místa jsou i elegantně vyřešené zasouvací dveře v minimalistických bezobložkových pouzdrech značky JAP spojující obývací pokoj a ložnici.

Nízké náklady Vás jistě potěší! Jsou zde plastová okna a balkonové dveře s izolačním 3sklem, o teplo i teplou užitkovou vodu se stará efektivní plynový kondenzační kotel Junkers a soustava elegantních nízkých radiátorů, včetně koupelnového žebříku umožňujícího i mimosezónní topení nezávislé na topné soustavě.

K bytu náleží balkón o cca 2 m2, kde si můžete užít ranní kávu či večerní pohodu.

Na mimosezónní věci využijete prostorný zděný sklep o velikosti cca 5 m².

Lokalita u Vinohradské třídy je velmi atraktivní díky své vynikající dopravní dostupnosti (stanice metra Flóra cca 250 m) a blízkosti všech důležitých služeb. V okolí najdete obchody, restaurace, kavárny, parky a mnoho dalšího, což činí z této části Prahy ideální místo pro městský život.

Pokud hledáte útulný byt po rekonstrukci s výbornou polohou, neváhejte mě kontaktovat pro více informací.

PS. Energetický štítek nebyl poskytnut proto uvádíme třídu "G".  Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107408.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.