Pronájem bytu 1+kk, Brno, Koliště, 20 m2 (ID: 1473402)

Koliště, Brno

7 000 Kč
/za měsíc
2.500,-Kč paušální záloha na služby a energie
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKoliště, Brno
ID0470
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná20 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Pokud hledáte pronájem garsonky na výborné adrese blízko centra města, tato nabídka by mohla být ideální. Garsonka je vybavena kuchyňskou linkou s dvouplotýnkovým vařičem, digestoří, lednicí a mikrovlnkou, což je perfektní pro základní vaření a uchovávání potravin. Součástí nájmu je také šatní skříň, stůl se židlí a postel s matrací.

Velká koupelna je vybavena vanou, toaletou a bidetem.

Byt se nachází v 5.NP bez výtahu.

Velkou výhodu bytu je jeho poloha - v blízkosti veškerá občanská vybavenost - Tesko, Albert, Galerie Vaňkovka, lékárny, restaurace, vlakové nádraží.

Nastěhování možné od 1.11. Nájem 7.000,-Kč + 2.500,-Kč paušální záloha na služby a energie. Celková měsíční platba je 9.500.-Kč. Kauce činí 19.000,-Kč - je možné ji rozdělit na více plateb. Provize 9.500,-Kč + 21%DPH.

V případě zájmu o bližší informace, či prohlídku, mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.