Prodej rodinného domu, Kladno, Kořenského, 164 m2

Kořenského, Kladno - Rozdělov

9 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKořenského, Kladno - Rozdělov
IDN107421
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná224 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha164 m2
Plocha nemovitosti383 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kladně

Popis

Exkluzivně vám představuji prodej rodinného domu v klidné lokalitě kladenského Rozdělova. Dům se nachází v zástavbě rodinných domů na rohu ulic Kořenského a Fr. Černohorského. Rodinný dům, postavený v roce 1945, je v původním, udržovaném stavu. Je možné zde vybudovat dvě samostatné bytové jednotky a využívat ho jako dvougenerační rodinný dům. Dispozičně je dům řešen v přízemí jako 3+1. Ze dvora je vstup do vstupní haly, ze které je přístup do kuchyně, na kterou navazuje obývací pokoj a dvě ložnice. V 1. NP se dále nachází sociální zařízení, koupelna s vanou, dvě komory a vstup do suterénních prostor domu, kde je technické zázemí.

Ve vstupní hale je také umístěno schodiště, po kterém je vstup do podkroví domu, kde se nachází samostatná bytová jednotka o dispozici 2+kk s vlastní toaletou a koupelnou. K dispozici je dále půdní prostor s možností vybudování další obytné místnosti.

Na pozemku o celkové výměře 383 m² se nacházejí další dvě vedlejší stavby: garáž s dílnou o užitné ploše 35 m², která byla přebudována na obchod a je přístupná přímo z ulice Fr. Černohorského, a druhá garáž o podlahové ploše 24 m² s vjezdem z ulice Kořenského.

Pozemek je částečně zpevněný s možností parkování automobilů. jižní strana pozemku je zatravněná.

V okolí domu se nachází kompletní občanská vybavenost, mateřské i základní školy, obchody, restaurace, a nechybí ani supermarket Tesco nebo Lidl. Do přírody to máte doslova „přes ulici“. V okolí se nachází celá řada turistických a cyklistických stezek, dětských i workoutových hřišť. Nedaleko se nacházejí také sportovní areály města Kladna, kde je aquapark, vnitřní i venkovní bazény, tenisové kurty, sportovní hala a celá řada dalších možností sportovního vyžití. Autobusová zastávka MHD, ale i meziměstských spojů s dobrým spojením do Prahy a okolních obcí, je v docházkové vzdálenosti cca 5 minut. Parkování v přilehlém okolí domu je bezplatné a je zde skvělé spojení po dálnici D6 do Prahy; exit Velká Dobrá je v dojezdové vzdálenosti cca 5 minut. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107421.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.