Prodej bytu 1+kk, Praha - Suchdol, Holubí, 34 m2

Holubí, Praha 6 - Suchdol

5 950 000 Kč
/za nemovitost
cena vč. provize rk
Hypotéka od 28 356 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHolubí, Praha 6 - Suchdol
ID3111
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná71 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha34 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Rádi bychom Vám nabídli dobře řešený a moderní byt 1+kk s příjemnou předzahrádkou (byt 34m2, předzahrádka 37m2). K bytu patří sklepní kóje. Tento byt poskytuje vše, co udělá mladému člověku (případně páru) život příjemnější.

Byt je bezbariérový.

Pokud jste to právě Vy, kdo podobně zajímavý byt poptává, neváhejte se ozvat. Prostor v bytě je chytře a prakticky vymyšlený.

Byt je ve velmi dobrém stavu viz. přiložené foto. Koupelna s vanou, plovoucí podlahy/dlažba, velká francouzská ona, díky nimž je hlavní místnost dostatečně prosvětlená. Orientace bytu JV.

‌Zmíněná předzahrádka poskytuje možnost příjemného posezení, grilování, polehávání a dalších příjemných aktivit (pozemek je ve vašem vlastnictví). Plocha předzahrádky je dostatečná, takže zde případně zvládnete vypěstovat mnoho bylinek, zeleninu ve vyvýšených záhonech.

Dům je kvalitní novostavba z roku 2006. Dobře fungující resp. hospodařící SVJ jednoho domu.
V případě zájmu lze dokoupit garážové stání v domě (není podmínkou).

Nemovitost se nachází na velmi příjemném a klidném místě na Praze 6 v Suchdole. Veškerá občanská vybavenost je v místě. Výborná dostupnost do centra města. V okolí domu je spousta zeleně s možností sportovního vyžití.

Na bytě není žádná forma vlastnického omezení. Garantujeme harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce jakožto i bezpečný převod kupní ceny - výběr schovatele (úschova kupní ceny) dle preference klienta.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 6.