Prodej rodinného domu, Čižice, 202 m2

Čižice

7 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČižice
ID10307
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná172 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha202 m2
Plocha nemovitosti1826 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Čižicích

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji dvoupatrový rodinný dům o dispozici 3+1 se zastavěnou plochou 86 m², který se nachází na rozlehlém pozemku o velikosti 1826 m². Tento dům je ideální pro renovaci podle vašich představ, a pozemek navíc poskytuje dostatek prostoru pro rozšíření nebo výstavbu druhého rodinného domu.

Vše připraveno pro pohodlné bydlení:
Nemovitost je plně připojena ke všem inženýrským sítím. Nachází se zde nový elektrický sloupek, plynová přípojka, veřejná kanalizace a nový vrt, který stačí připojit. Tyto technické detaily vám umožní pustit se do renovace nebo nové výstavby bez zbytečných administrativních zdržení.

Lokalita spojuje klid a snadnou dostupnost:
Čižice jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí žít v klidném prostředí venkova, ale zároveň nechtějí obětovat dostupnost města. Obec je mimo hlavní dopravní tahy, což vám zajistí klid a soukromí, ale do centra Plzně se dostanete autem za pouhých 20 minut. Nájezd na dálnici D5 je vzdálený 7 minut a nákupní centrum Olympia Plzeň jen 11 minut jízdy.

Občanská vybavenost a příroda na dosah:
V příštím roce bude v Čižicích otevřena nová mateřská škola, což výrazně zvýší komfort pro rodiny s dětmi. V současnosti obyvatelé využívají školku a školu v nedalekých Štěnovicích, které jsou vzdáleny jen 5 minut jízdy. V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, obchody, služby a krásnou přírodu, která nabízí možnosti pro relaxaci, sport i výlety.

Tento dům s velkým pozemkem je ideální volbou pro rodiny, které hledají prostor, klid a kvalitní zázemí pro svůj nový domov. Přijďte si sami prohlédnout tuto jedinečnou příležitost a přesvědčte se, že Čižice jsou místem, kde vaše rodina může žít svůj sen.

Těším se na vás na prohlídkách, případné financování rádi zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čižicích.