Prodej bytu 4+kk, Praha - Hostivař, Rižská, 100 m2

Rižská, Praha, Hostivař

13 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a zajištění právního servisu
Hypotéka od 66 672 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRižská, Praha, Hostivař
ID1328
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná100 m2
Patro3. z 6
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha100 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Představujeme Vám ke koupi nádherný, světlý a prostorný byt 4+kk o velikosti 100,1 m² se dvěma koupelnami, prostornou terasou (balkonem) o velikosti 9 m² a garážovým stáním pro jedno vozidlo, ve velice lukrativní lokalitě Prahy 15 – Hostivař, ul. Rižská.
Jedná se o příjemné rodinné bydlení v klidném bytovém domě dokončeném v roce 2016.
Kuchyně je vybavena špičkovými vestavnými spotřebiči značky Bosch a samostatnou lednicí stejné značky. Je spojena s obývací částí, ze které je pak přístupná terasa (balkon), ze které je výhled na slunečnou jižní světovou stranu. Chodba propojuje jednotlivé místnosti a poskytuje velkorysé vestavěné úložné prostory jako je šatna a komora, které jsou přístupné za zavíracími dveřmi. Další úložný prostor naleznete v podobě vestavných skříní na míru, a to v ložnici, dětském pokoji a koupelně. Hlavní ložnice disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Hlavní ložnice společně s dalším pokojem je orientována na severní světovou stranu. Další pokoj je pak situován vedle obývacího pokoje a je orientován na jižní světovou stranu jako obývací pokoj s vlastním vstupem na terasu (balkon). Úžasně pak bydlení propojuje prostorná terasa, která nabízí prostor pro odpočinek i posezení s přáteli.
V ceně bytu je zahrnuto parkovací stání, které je dostupné výtahem v suterénu domu. V případě zájmu je možné k nemovitosti pořídit nad rámec nabídkové ceny i další, tedy druhé parkovací stání a sklepní prostor.
Lokalita nabízí i výbornou občanskou vybavenost, dětské hřiště přímo za domem a v blízkosti naleznete přírodní krásy, jako je Přírodní park Hostivař - Záběhlice s vodní nádrží Hostivař, turistické trasy, cyklotrasy, Keltskou vyhlídku, Meandr Botiče a mnoho dalšího. Skvělá je také dopravní dostupnost ať už osobním automobilem, nebo prostředky MHD.
Nemovitost odpovídá vysokým standardům a je zařazena do kategorie "B" z hlediska energetické náročnosti budovy (PENB).
Tento byt představuje ideální spojení moderního designu, komfortu a přírody v dosahu města. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10.