Prodej rodinného domu, Pravy, 102 m2 (ID: 1473993)

Pravy

8 290 000 Kč
/za nemovitost
DOTOVANÁ HYPOTÉKA 2,99% p.a., včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 39 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPravy
ID23015
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná102 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti864 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Pravech

Popis

Máte chuť žít v moderním a vkusném rodinném domě, který splňuje ty nejnáročnější požadavky na komfort a kvalitu bydlení? Máme pro vás výjimečnou nabídku!

Tato nádherná novostavba se nachází v klidné obci Pravy, jen kousek od sjezdu dálnice D11, exit 76 km. Ideální poloha pro ty, kteří hledají spojení mezi venkovem a snadným přístupem do města. Má dispozici 4+kk a podlahovou plochu 102 m2. Velikost pozemku je 864 m2.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem od studia Welsch interier s vestavěnými spotřebiči AEG a koupelna s elegantním sprchovým koutem a toaletou.

V prvním patře se pak nachází tři samostatné pokoje a druhá koupelna s vanou a toaletou.

Právě dokončená novostavba splňuje všechny náročné požadavky moderního bydlení a je ve vysokém standardu provedení. Klimatizace, sanita Laufen,sety Hansgrohe, WC s podomítkovými moduly Alcaplast, interiérové dveře Porta Doors, střecha z falcovaného plechu Evroklik, příprava pro základní chytrou domácnost, příprava pro domácí nabíječku elektromobilu, příprava pro předokenní rolety. Na rozlehlém pozemku najdete retenční nádrž na dešťovou vodu, kterou můžete využít k zalévání zahrady a udržování vašeho okolí v krásném stavu.

Nechte se okouzlit tímto úchvatným rodinným domem, který nabízí moderní bydlení na úrovni. Tato novostavba je připravena uspokojit i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu a komfort.

Využijte možnosti dotované hypotéky s úrokem 2,99% p.a.!

Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto krásného domu ještě dnes!

Nabízíme Vám možnost virtuální prohlídky přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad., takže si můžete prohlédnout pozemek pohodlně z domova.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pravech.