Prodej bytu 3+kk, Praha - Braník, Skálové, 76 m2

Skálové, Praha 4 - Braník

14 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSkálové, Praha 4 - Braník
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná76 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízím ke koupi nádherný byt s výhledem v moderní rezidenci Bydlení Braník od Trigemy, která dostala ocenění v prestižní soutěži Best of Realty 2022. Byt kategorie 3+kk disponuje podlahovou plochou 76 m2. K bytu dále patří dvě terasy o výměře 14,4 m2 a 5 m2. Součástí prodeje je navíc sklep o podlahové 4,8 m2 a parkovací stání v podzemní garáži.


Výhody této nabídky:
- pěkné výhledy z oken na obě světové strany,
- klimatizace,
- podlahové topení,
- rekuperace vzduchu,
- parkové úpravy na společném pozemku,
- vybavení od bytového architekta.


Byt je situován ve 4. (posledním) podlaží. Obývací pokoj je orientován na jih, se vstupem na terasu, která nabízí pěkný výhled na lesy na okolních kopcích. Ložnice jsou orientovány na opačnou stranu, do vnitrobloku s krásnou parkovou úpravou, a z každé ložnice je přístup na druhou menší terasku.


Stávající majitel byt vybavil podle návrhu bytového architekta moderním nábytkem na míru, kvalitní sanitou, dlažbou a obklady. By byl určen pro život rodiny s malým dítětem a jeho dispozice a vybavení jsou důkladně promýšleny s důrazem na co největší pohodlí mladé rodiny.


Přímo v projektu je útulná kavárna a obchod potravin, hned vedle je mateřská škola. V okolí jsou příjemné restaurace, dětská hřiště a několik sportovních areálů.


Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovými linkami ze zastávky Branické náměstí na metro Smíchovské nádraží nebo Kačerov, Budějovická.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4.