Prodej rodinného domu, Rajhrad, 165 m2

Rajhrad

15 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 73 868 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRajhrad
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná165 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha165 m2
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Rajhradu

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní novostavbu bungalov o velikosti 4kk + garáž s pozemkem cca 600 m2.

Máme pro Vás nabídku prodeje luxusní novostavby bungalovu 4kk + garáž o zastavěné ploše 165 m2, částečně oplocené zahradě o celkové výměře 600m2. Dům se nachází v Rajhradě / Brno-venkov.

Dispozice domu: velmi prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, dále pak tři samostatné pokoje / ložnice, prostorná a větratelná koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou , dvě umyvadla se skříňkou, otopný žebřík, zrcadlo s osvětlením. Samostatná toaleta s umyvadlem, technická místnost s plynovým kotlem, která sousedí s garáží, kde je zabudovaná vzduchotechnika.

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel (včetně ohřevu vody) - po celém domě jsou rozvody podlahového teplovodního vytápění.

Podlahy v domě v kombinaci vinylových podlah a velkoformátové dlažby. Okna plastová (trojskla).

Dům má přípravu pro venkovní žaluzie, venkovní kamerový systém a venkovní osvětlení.

Částečně oplocená zahrada.

Před domem je zámková dlažba pro vjezd do garáže a pro parkovací stání pro 1 vozidlo. Před obývacím pokojem je prostoná terasa.

Kolaudace domu proběhne cca 11/2024. Dům je postavený z keramických cihel se zateplením.

Dům je napojený na veškeré IS (obecní voda, elektřina, plyn, kanalizace).

V městě Rajhradě se nachází MŠ, ZŠ (1-9tř.), několik potravin, restaurací..., MÚ, pošta, praktický lékař, veterinář, služby...Je zde kompletní vybavenost. Možnosti dalších nákupů je: Brno - Olympia.

Výborná dostupnost do Brna po dálnici (cca 10 min do centra.).

Rádi Vás přivítáme při osobní prohlídce tohoto krásného domu a těšíme se na setkání s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rajhradu.