Pronájem obchodního prostoru, Praha - Vinohrady, Budečská, 68 m2

Budečská, Praha 2 - Vinohrady

19 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky 4000 Kč + elektřina a plyn
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBudečská, Praha 2 - Vinohrady
ID24-Bud-NP-M
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná68 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Zprostředkujeme Vám dlouhodobý pronájem obchodního prostoru 68,33 m2 v polosuterénu cihlové budovy, vchod z ulice Budečská, prestižní lokalita Praha 2 - Vinohrady, blízko Náměstí Míru.

Využití prostoru jako prodejna, kancelář, showroom, výdejna, sklad a podobně.

Volné od 1. listopadu 2024.

Vchod a okna do ulice Budečská, ze které se do prostoru dostaneme po pár schodech. Prostor má 2 velké místnosti (hlavní místnost po do které se vstupuje z venku 26,33 m2, zadní místnost 21,02 m2) oddělené chodbou (3,96 m2), kde je vstup do koupelny s WC (2,25 m2). Obě hlavní místnosti mají vchod do menších místností (skladů s výměrou 9,15 m2 a 6,46 m2).

Aktuální vybavení nájemce je možné po dohodě ponechat.

Prostor má přiznané cihlové zdivo na stěnách, které místu dodávají atmosféru starých domů na Vinohradech. Na podlaze koberce. Koupelna vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, otopným žebříkem a toaletou. Vlastní plynový kotel na topení radiátory v jednotlivých místnostech a teplou vodu.

Vynikající lokalita v širším centru v ulici se vzrostlými stromy a možností parkování na modrých zónách. V blízkosti zastávky tramvají, autobusů a i metra A - náměstí Míru. V okolí množství malých obchůdků, služeb, restaurací, kaváren, rezidentů i turistů.

Nájemné 19 000 Kč + poplatky za služby ve výši 4 000 Kč + elektřina a plyn.
Jistota/kauce ve výši 46 000 Kč.
Jednorázová provize realitní kanceláři 23 000 Kč.

Nepropásněte svoji příležitost mít podnikání na atraktivním místě Prahy a kontaktujte makléře zakázky.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!