Prodej rodinného domu, Onomyšl, 200 m2 (ID: 1474375)

Onomyšl

5 100 000 Kč
/za nemovitost
Rezervační poplatek 57.000,-Kč
Hypotéka od 24 305 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOnomyšl
IDMIL15
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1248 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Onomyšli

Popis

Exkluzivně nabízíme rodinný dům ze 40.let po velmi pečlivé a průběžné rekonstrukci. Užitná plocha přízemí 100 m2 nabízí 4 pokoje, plně vybavenou kuchyň a dvě koupelny. Střecha s kanadským šindelem a na stodole nová betonová taška. Nová okna trojskla české výroby. Dům je vytápěn automatický kotlem na uhlí a pelety (je možno i dřevo). Kotel je pořízen z dotace a odpovídá nejnovějším emisním třídám. Je ovládaný vnitřním termostatem a umožní až týdenní samostatný provoz. V domě je také instalované tepelné čerpadlo, které je schopné vytopit dům i při nízkých teplotách. Oba systémy jsou velice hospodárné a nenáročné na obsluhu. V domě jsou zateplené podlahy (polystyren) a stropy (20 skelná vata). Podlahy v chodbách a koupelnách - dlažba, pokoje a kuchyň - plovoucí podlaha. Kolem domu i uvnitř jsou udělány ventilační šachty a je zbaven veškeré vlhkosti. Patro domu je připraveno na případnou vestavbu. Vlastní studna + veřejný vodovod. Kanalizace je tlaková = žádné vyvážení, nízké náklady na provoz 190,-Kč/měsíčně. Vedle domu je vytápěná domácí dílna. Stodola je po rekonstrukci, nová střecha + folie. Elektřina a voda, možnost půdní vestavby.
Pozemek o velikosti 1248 m2 poskytuje velkou míru soukromí díky vzrostlým stromům a možnosti pro relaxaci, další realizaci nebo případně i podnikání. Na zahradě se nachází velká dřevěná pergola s kuchyní a sklepem na potraviny a další dobroty. Samostatná dvojgaráž lze případně přestavět na obytný dům. Velmi příjemné a klidné místo v těsné blízkosti přírody a výborné dostupnosti za prací, kulturou či školou. Kutná Hora 12 km, Kolín 18 km, Uhlířské Janovice 6 km, Praha 50 km. Přímé napojení BUS na vlakové nádraží Kolín. Možnost domluvy ponechání vybavení domu.
Neváhejte se před prohlídkou ozvat s případnými dotazy, nemovitost má ještě více věcí, které stojí za prohlídku.
Hypoteční úvěr pro Vás vyřídíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Onomyšli.