Prodej bytu 2+kk, Praha - Michle, Krumlovská, 64 m2

Krumlovská, Praha, Michle

9 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrumlovská, Praha, Michle
ID13584
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná60 m2
Patro2. z 8
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha64 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti70 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Rádi byste koupili byt v atraktivní lokalitě, se skvělou dopravní dostupností, v novém a kvalitně postaveném domě? Chcete bydlet v části Prahy, která prochází dynamickým rozvojem a kde máte vše potřebné na dosah ruky?
Pokud jste odpověděli ano, mám pro vás ideální byt. Nachází se na Praze 4 v ulici Krumlovská, kousek od metra Budějovická.
Byt o dispozici 2+kk a užitné ploše 60m2 se nachází v druhém nadzemním podlaží bytového domu z roku 2009 s výtahem. Na velký obývacím pokoji s kuchyňským koutem navazuje na balkon s jižní orientací. V kuchyňské části najdete kompletně vybavenou kuchyňskou linku (lednice s mrazákem, indukční varná deska, myčka, odsavač par, kombinovaná horkovzdušná a mikrovlnná trouba). Pro vaše pohodlí je obývací pokoj vybaven klimatizací.
V ložnici navazující na obývací pokoj najdete velkou vestavěnou skříň. V bytě se dále nachází koupelna s rohovou vanou, samostatná toaleta a praktická komora. Ve vstupní chodbě je pak další vestavěná skříň.
K bytu náleží i parkovací stání v podzemní garáži a přímo za ním velký sklep.
Měsíčná zálohy na spotřebu a služby související s provozem bytu jsou 4 278 Kč, včetně fondu oprav. Vytápění domu je řešeno dálkovým teplem. Třída energetické náročnosti budovy (PENB) C.
Velkou předností tohoto bytu je lokalita. V nejbližším okolí také najdete téměř vše - dvě stanice linky metra C, BB Centrum Brumlovka, obchodní centrum Budějovická, polikliniku, úřad městské části, školy, školky i kvalitní gymnázium Budějovická. Jen o kousek dál je běžci a cyklisty oblíbený Kunratický les, tenisové kurty nebo fotbalové a baseballové hřiště. Skvělé je také napojení na dálniční síť - za pár minut jste buď na jižní spojce, nebo na magistrále a D1
Bytů jako je tento se v Praze moc neprodává a obvykle jsou z nabídky tak rychle pryč, že často ani nezaregistrujete. Tak neváhejte a domluvte si prohlídku co nejdříve, rád vám tento byt osobně představím.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.