Prodej rodinného domu, Planá nad Lužnicí, 324 m2

Planá nad Lužnicí

14 480 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 007 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPlaná nad Lužnicí
ID00068
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná324 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Plané nad Lužnicí

Popis

Ranní káva s výhledem do okolí, pohoda u bazénu, grilovačka na terase… To vše si můžete užívat v rodinném kruhu – i když není zrovna úzký. Stačí se nastěhovat do vícegeneračního domu v Plané nad Lužnicí.

Dům je dvoupatrový, jeho celková výměra je 324 m2 a může být rozdělený na až 3 samostatné bytové jednotky. Na pozemku 1 000 m2 je zastřešená terasa, zahrada se vzrostlou zelení, bazénem a venkovním sklípkem.

Auta zaparkujete v obrovského dvojgaráži 55 m2 odkud do domu projdete suchou nohou. Místa je tu dost i na veškeré sportovní vybavení – od lyží přes kola až po pingpongový stůl.

Byt v přízemí má dispozici 3+kk a velikost 240 m2. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, 2 ložnic, koupelny a samostatného WC.

Rána, odpoledne i podvečery v obývacím pokoji s kuchyní vám zpříjemní nádherný výhled do zahrady. V zimě vás na těle i na duši zahřeje praskající dřevo v cihlovém krbu. A parná léta? Tak ta budete trávit u bazénu s protiproudem.

Ložnice jsou v bytě dvě a jedna z nich má vlastní šatnu. V koupelně je vana, sprchový kout, toaleta i bidet. Další samostatné WC je na vstupní chodbě.

Úložných prostor není nikdy dost. A tady se s nimi nešetřilo. Ve vstupní chodbě je šatna, v kuchyni spíž, úklidové potřeby schováte do místnosti za koupelnou a na pračku, sušičku i zahradní nábytek je tu technická místnost s přístupem do zahrady.

Po mramorovém schodišti vystoupáte do patra, kde jsou dva samostatné byty s dispozicí 1+kk a 3+kk o celkové velikosti 150 m2.

První byt slouží jako kancelář, ale má připravené rozvody vody a elektřiny – stačí nainstalovat kuchyňskou linku a startovací 1+kk je na světě. Z místnosti je přístup na balkon, v koupelně je sprchový kout a WC.

Ve druhém bytě s dispozicí 3+kk je obývací pokoj s kuchyní, spíží a 2 ložnicemi. Na první pohled vás okouzlí vysoké stropy, přiznané trámy… a hlavně balkon s výhledem do zahrady. Koupelna má vanu, toaletu i bidet a hned vedle ní je místnost, ze které by byla skvělá sauna.

Technické parametry:
Vodovod je veřejný s možností přepínání na vlastní vrt. Vytápění zajišťuje plynový kotel – v přízemí je podlahové topení, v patře radiátory. Na oknech jsou předokenní žaluzie. Bazén má rozměry 7×3,5 m a protiproud.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plané nad Lužnicí.