Pronájem bytu 1+kk, Hostivice, Čsl. armády, 18 m2 (ID: 1474605)

Čsl. armády, Hostivice

11 500 Kč
/za měsíc
+ 3.500 Kč/měs. služby vč. elektřiny, kauce 23.000 Kč, provize ve výši jednoho nájmu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČsl. armády, Hostivice
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná18 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hostivici

Popis

Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o výměře 18 m² v atraktivní lokalitě Hostivice, jen 15 minut od Prahy. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží zrekonstruovaného domu na adrese Čsl. Armády 1705. Součástí bytu je kuchyňská linka vybavená troubou, varnou deskou, digestoří a volně stojící lednicí. V koupelně naleznete sprchový kout, závěsné WC, umyvadlo se zrcadlem a pračku. Součástí pronájmu je zahrnut sklep, parkování je možné přímo před domem.

V okolí najdete několik obchodů, restaurací a kaváren, přímo přes ulici je suprmarket Lidl a vynikající italská pekárna, kde si můžete vychutnat skvělou snídani. Pro volný čas je skvělé blízké okolí plné přírodních parků, které nabízí možnosti pro pěší turistiku, běh nebo cyklistiku. Sportovci ocení nedaleká sportoviště, včetně tenisových a fotbalových hřišť. Lokalita Hostivice nabízí dobrou dopravní dostupnost. Do centra Prahy se dostanete autem za 30 minut. Veřejná doprava je také výborně dostupná – zastávka autobusu je pár kroků od domu a na stanici metra Zličín (trasa B) se dostanete za 10 minut jízdy autobusem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Hostivici.