Prodej rodinného domu, Třeboň - Třeboň II, U sv. Petra a Pavla, 134 m2

U sv. Petra a Pavla, Třeboň II

10 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU sv. Petra a Pavla, Třeboň II
IDJ10333
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná116 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy149 m2
Podlahová plocha134 m2
Plocha nemovitosti734 m2
Plocha zahrady584 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti117 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Třeboni

Popis

Zimní zahrada, les za domem a centrum na dosah. Je třeba říkat víc?

Ale jistěže ano. Ve výhradním zastoupení majitele vám představuji dům odpovídající velikosti 3+kk. Majitelé ho dokončili v roce 2016, takže, jak se říká, vlastně funglovka. Se vší péčí a pečlivostí vybudovali místo, kam se budete rádi vracet. Ať už proto, abyste v prostorném obývacím pokoji s jídelnou společně povečeřeli nebo si jen za každého počasí užili kávičku v zimní zahradě.

Dva velké pokoje s výhledem do zahrady a obývací pokoj s kuchyňským koutem může nabídnout pohodlí menší rodině nebo páru. V kuchyni na míru s kvalitními spotřebiči bude radost vařit a nepřijdete přitom o důležité střípky konverzace se svými blízkými. Toalety jsou v domě pro jistotu dvě – jedna samostatná a jedna součástí koupelny se sprchovým koutem a bidetem. Na přesné výměry domu, pozemku i jednotlivých místností se nezapomeňte podívat v tabulce vedle inzerátu.

Všechno má své místo

Nikde nic nepřekáží. Technická místnost ukrývá všechno praktické od plynového kondenzačního kotle a bojleru, až po pračku a sušičku, pro které jsou tu připravené vývody. Kabáty a bundy se nebudou vršit v chodbě na věšáku, ale budou spořádaně uložené v šatně hned u vchodu. Auto zaparkujete do prostorné garáže s elektricky ovládanými vraty, kde je dostatek prostoru i na regály. A lyže, sezónní oblečení a další poklady pak najdou své místo v prostorném podkroví, které je celé pochozí. Snadno se do něj dostanete přímo z garáže.

Proč možná začnete mít rádi deštivé dny?

Z garáže se totiž dostanete do domu suchou nohou. Přes technickou místnost chodbou do haly, odtud do obývací místnosti. Otevřete dveře do zimní zahrady, uvelebíte se a v teplíčku rozjímáte nad kvetoucí zahradou. Na té si majitelé dali záležet. Spolu se zahradním architektem je navržena tak, aby vás těšila květy v průběhu celé sezóny. Nezaskočí vás ani prudké slunce, elektricky ovládané rolety a markíza vás před ním ochrání.

Interiér budovaný s rozmyslem

Podlahové vytápění naleznete v koupelně, ale také v zimní zahradě pro všechny teplomily. Bezfalcové dveře s magnetickými zámky pro milovníky stylových detailů. A prvotřídní materiály podlah, obkladů i dlažby pro ty, co preferují kvalitu a design.

Táhne vás to ven?

Pozor, před domem vás teď možná překvapí kompletní rekonstrukce místní komunikace. Ale nebojte, brzy bude hotová, a vzniknou tak 4 parkovací stání před domem a dalších 5 za domem. To kdybyste snad očekávali velkou návštěvu.

Co by ale mělo zajímat všechny fanoušky čerstvého vzduchu? Za 5 minut jste v lese. I centrum ale máte „co by kamenem” – přes Hrádeček na kole, nebo i pěšky. Máte svůj klid, a přesto neztrácíte kontakt s městem.

Chcete to vidět na vlastní oči?

Neváhejte nás kontaktovat vyplněním poptávky v dolní části inzerátu. Domluvíme s vámi prohlídku a odpovíme na vaše otázky. Do 20 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. (Pokud vám e-mail nepřišel, zkontrolujte ještě nevyžádanou poštu.)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třeboni.