Prodej rodinného domu, Lesonice, 100 m2

Lesonice

5 345 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK, právního servisu
Hypotéka od 25 473 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLesonice
ID143-NP06802
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy178 m2
Plocha nemovitosti2652 m2
Plocha zahrady2223 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Lesonicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji útulný rodinný dům o dispozici 3+1 s užitnou plochou cca 100 m², dvorem 251 m² a velkou krásnou zahradou o ploše 2223 m² v obci Lesonice (okr. Třebíč) na Vysočině. Pokud sníte o rodinném bydlení s velkou zahradou, kde můžete chovat i různá zvířata, zde se Vám sny mohou splnit. Na této zahradě můžete mít doslova i koně.

Hlavní vstup do domu se nachází v zastřešeném průjezdu, kde si pohodlně zaparkujete své auto. Případně lze projet až na dvůr či zahradu, pro parkování i více aut. Z dlouhé chodby (17,5 m²) vejdete do ložnice (12 m²), do kuchyně s rohovou linkou (19 m²) či obývacího pokoje (24 m²), které jsou vzájemně propojeny. Dále zde najdete samostatné WC (1,9 m²), koupelnu s vanou (3,9 m²), dětský pokoj (20 m²). Dominantou domu je velké francouzské okno v chodbě, které propojuje dům s venkovním prostorem do zahrady. Dvůr je ideálním místem pro klidné posezení s rodinou a přáteli. Dům je podsklepený a jako další úložné prostory jistě rádi využijete i půdu.
Ve venkovních prostorách za domem najdete dílnu/zahradní domek, studnu, menší skleník, výběh pro koně a na zahradě zejména dostatek místa pro pěstování (š. cca 19 m, d. 112 m).

Dům je vytápěn plynovým kotlem (ústřední topení + podlahové topení v koupelně a chodbě). Obecní voda je přivedena jen do sklepa, jinak rozvody v domě užitkové vody jsou z vlastní studny. Elektřina je v mědi, odpady v plastu.

Dům je zděný se sedlovou střechou, kolaudovaný v roce 1970.
Rekonstrukce:
- 2008 zaveden plyn, nové vytápění, výměna oken a dveří, nové omítky, nové rozvody vody a elektřiny, nová střecha kompletně krytina i krovy
- 2018 zateplení stropů (podlaha na půdě), zateplení obvodových zdí (fasáda), nová vjezdová vrata, dlažba na dvoře

Obec Lesonice leží 20 km jihozápadně od Třebíče a 10 km severozápadně od Moravských Budějovic. Nedaleko silnice první třídy I/38, která spojuje např. Jihlavu, M. Budějovice a Znojmo. Se svými 479 obyvateli je sice menší, najdete zde však i MŠ, ZŠ, potraviny, lékaře i zubaře, v rámci ulice i obecní úřad, poštu a autobusovou zastávku (spojení na Třebíč, M. Budějovice, Jemnice).

Pokud Vás dům zaujal, rozhodně se na mě neváhejte obrátit a domluvit se na termínu prohlídky.
Těším se na Vás!
Petra Svobodová

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lesonicích (okr. Třebíč).