Prodej rodinného domu, Dolní Slivno, 80 m2

Dolní Slivno

3 400 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 16 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Slivno
ID01271
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná80 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti479 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaVodovod

Origo partneři v Dolním Slivnu

Popis

Na prodej: Rodinný dům s velkým potenciálem v Dolním Slivně, okres Mladá Boleslav


Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu v klidné a malebné obci Dolní Slivno. Tato nemovitost, nacházející se na okraji obce, nabízí ideální kombinaci klidu venkovského prostředí s dobrou dostupností do města Mladá Boleslav.


Popis nemovitosti:


Rodinný dům č.p. 84 je solitérní stavba s obdélníkovým půdorysem a jedním nadzemním podlažím. Nabízí obytnou plochu o velikosti 88,20 m2 a je ideální pro rodinu nebo pár, který hledá klidné bydlení mimo ruch města. V domě se nachází bytová jednotka 2+1, která nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.


Konstrukce a vybavení:



Základy: Kamenné.

Zdivo: Smíšené.

Stropy: Dřevěné trámové.

Střecha: Sedlová, krytina z betonových tašek.

Oplechování: Pozinkovaný plech.

Okna: Plastová.

Podlahy: Betonové.

Inženýrské sítě: Nové rozvody elektro, vodovod a kanalizace.


Rekonstrukce:

Rekonstrukce domu byla zahájena v roce 2020 a nabízí skvělou příležitost dokončit interiér podle vlastních představ. V rámci rekonstrukce byly provedeny nové dispozice domu, zateplení střechy a instalace nových topných rozvodů. Práce byly dočasně přerušeny, což znamená, že máte možnost dovést dům k dokonalosti dle vlastních přání a potřeb.

Pozemek a okolí:
K domu náleží pozemek parc. č. st. 86 s dvěma přístavky – jeden slouží jako uhelna, druhý jako kolna. Přístup k domu je zajištěn z veřejné komunikace, což zajišťuje snadnou dostupnost a komfortní příjezd.

Dolní Slivno je malebná obec v okrese Mladá Boleslav, která nabízí klidné prostředí v blízkosti přírody s dobrou dostupností do města. Ideální místo pro ty, kdo hledají únik z městského shonu a chtějí si užívat klidného venkovského života.


Pokud hledáte dům s možností dokončení podle vašich představ v krásné lokalitě, je tato nabídka pro vás to pravé. Nechte se okouzlit potenciálem tohoto domu a jeho okolí. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Slivnu.