Prodej rodinného domu, Rozsochy, 250 m2

Rozsochy

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info o ceně v realitní kanceláři
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRozsochy
ID1935
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná181 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy679 m2
Podlahová plocha250 m2
Plocha nemovitosti751 m2
Plocha zahrady72 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Rozsochách

Popis

V zastoupení insolvenčního správce nabízí realitní kancelář k prodeji dva rodinné domy včetně příslušenství a budovu stolárny a zastavěné ploše 273 m2, která se však nachází na cizím pozemku, vše v k.ú. Rozsochy, okres Žďár nad Sázavou.
První dům je samostatně stojící, nepodsklepený, s jedním nadzemním podlažím, se sedlovou střechou a obytným podkrovím o zastavěné ploše a nádvoří 679 m2 a nachází se v těsné blízkosti příjezdové cesty. Do domu je přivedena elektřina, voda a kanalizace. Vytápění domu je zajištěno kotlem na tuhá paliva, zdrojem teplé vody je el. bojler. V podkroví se nachází byt o dispozici 2+kk. Nemovitost je po rekonstrukci cca v 80. letech a je částečně užívána jako dílna a sklad a částečně jako obytné prostory. Za domem se nachází zahrada, je zde umístěna vedlejší zděná stavba užívaná jako garáž pro jeden automobil.
Druhý dům je samostatně stojící, podsklepený se dvěma nadzemními podlažími, s polovalbovou střechou a půdou o zastavěné ploše a nádvoří 161 m2. V 1. NP domu probíhá rekonstrukce a ve 2. NP se nachází byt o dispozici 3+1, který je v původním stavu. Z obývacího pokoje a z ložnice je přístup na terasu. K domu je přistavěna garáž pro jeden automobil. Okolo domu se nachází rozlehlá zahrada, která je užívána společně s domem.
Budova stolárny je samostatně stojící, nepodsklepená s jedním nadzemním podlažím, sedlovou střechou a vikýřem. Půda slouží jako skladovací prostor. Budova se nachází na pozemku jiného vlastníka a není zapsána v katastru nemovitostí. Info o ceně v realitní kanceláři. V případě zájmu kontaktujte makléře nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rozsochách.