Prodej pozemku pro bydlení, Meziměstí, 2108 m2

Meziměstí

1 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 5 957 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMeziměstí
ID23118
Plocha nemovitosti2108 m2
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Meziměstí

Popis

Prodej prostorného stavebního pozemku v klidné lokalitě, Meziměstí

Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o celkové výměře 2.108 m, který se nachází v klidné a vyhledávané části města Meziměstí. Tato lokalita nabízí ideální podmínky pro výstavbu rodinného domu, rekreačního objektu, nebo jiné nemovitosti dle Vašich představ.

Klíčové vlastnosti pozemku:
Rozloha: 2.108 m, což poskytuje dostatek prostoru pro velkorysou stavbu i zahradu.
Klidné prostředí: Pozemek je situován v tiché části města s minimálním provozem, což zaručuje
soukromí a příjemné podmínky pro bydlení, či odpočinek.
Dostupnost inženýrských sítí: Veškeré inženýrské sítě jsou v dosahu, což usnadňuje připojení na vodu, elektřinu, plyn i kanalizaci.
Občanská vybavenost: Nedaleko pozemku se nachází škola, školka, obchody a další služby, které oceníte pro každodenní život.
Příroda na dosah: Okolní příroda vybízí k relaxaci, turistice či cyklovýletům ideální pro milovníky klidu a aktivního odpočinku.
Tento pozemek je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné místo k životu, nebo investici do nemovitosti s potenciálem.

Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat! V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Meziměstí.