Prodej rodinného domu, Volyně, Žižkova, 134 m2

Žižkova, Volyně

6 300 000 Kč
/za nemovitost
Cena je za nemovitost vč. kompletních služeb RK.
Hypotéka od 30 024 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽižkova, Volyně
IDN107425
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná134 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti78 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Volyni

Popis

Prodej zrekonstruovaného řádového domu se třemi bytovými jednotkami a garáží.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí společných částí domu (vchodové dveře, balkony, nové elektrorozvody, odpady, stoupačky). Každá bytová jednotka má vlastní vodoměr a elektroměr.
V domě jsou udělány nové kuchyňské linky, rozvody elektřiny, odpady, rozvod vody v plastu, topení – elektrické přímotopy, led osvětlení, datové zásuvky v každém pokoji, dřevěné dveře interiérové i vstupní, skládaná vinylová podlaha v obytné místnosti.

Dům má tři bytové jednotky:
V 1. NP je byt 1+KK (34 m2 podlahové plochy) Obytná místnost s kuchyňským koutem je situovaná směrem do ulice. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a samostatné WC a prostor pro bojler a pro umístění pračky.
V 2. NP je byt 2+KK (43,70 m2 podlahové plochy) Obytná místnost s kuchyňským koutem je situovaná směrem do ulice. Ložnice má okna jak do ulice, tak i do zahrady. Balkon (7 m2 ) je situovaný do zahrady. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC s bojlerem.
V 3.NP je byt 2+KK (56,90 m2 podlahové plochy) Do bytu je vstup z 2.NP a následuje schodiště do obytné místnosti s kuchyňským koutem. Před koupelnou je prostor pro pracovnu či odpočinek. Ložnice má okna do zahrady. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC s bojlerem.

Podlahovou plochu jednotek v tomto prohlášení stanovuje Vlastník v souladu s § 3 nařízení vlády č.366/2013 Sb., o úpravě některých záležitostí souvisejících s bytovým spoluvlastnictvím (dále jen „NV“ a „Podlahová plocha“). Výměry Společných částí určených k výlučnému užívání jsou uvedeny se zaokrouhlením na dvě desetinná místa.
K domu náleží garáž o celkové výměře 14 m2, která se nachází v objektu. Lze jí využít jako skladovací prostor, kolárnu, kočárkárnu či v budoucnu vybudovat prostorné sklepní kóje.

V blízkosti dětské hřiště, škola, školka, obchod. Pěší dostupnost do centra města. Vzhledem k umístění domu se jedná o velmi výhodnou investici, lze nejen užívat k trvalému bydlení, ale také pronajímat nejen dlouhodobě, ale také krátkodobě.

Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného domu. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107425.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Volyni.