Prodej rodinného domu, Kámen, 180 m2 (ID: 1475379)

Kámen

4 220 317 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 20 113 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKámen
IDOCKAMDC
StavbaKamenná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy387 m2
Plocha nemovitosti711 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina120V, 230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Kameni

Popis

Hledáte prostorný dům, kde byste se mohli se svou rodinou usadit? Mrkněte na tuto nabídku, která by vás mohla zaujmout.

Mám pro vás rodinný dům o užitné ploše 180 m2 s dispozicí 4kk. Součástí domu je také nově zkolaudovaná prodejna a navíc dvě místnosti, které jsou ideální pro vejminek. K tomu nechybí ani hospodářská budova, kterou můžete přizpůsobit svým potřebám. To vše na pozemku o velikosti 711 m2.

Dům nabízí prostorné místnosti, které prošly rekonstrukcí před méně než rokem. Byly položeny nové podlahy, instalována plastová okna, snížené a zateplené stropy, nové omítky a rozvody elektřiny i vody – vše připravené pro pohodlné bydlení. O vytápění se stará kotel se zásobníkem na uhlí a o ohřev vody elektrický bojler. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. Prodává se částečně vybavený.

Rozsáhlé prostory lze využít podle vašich představ, buď čistě pro vaše potřeby, nebo díky dostatečnému prostoru na půdě můžete využít i tento volný prostor, ať už pro Vaše podnikatelské potřeby jako je ubytování s prodejnou, pekárnou (je zde pec na chleba), salónem, nebo cokoliv jiného co vás napadne. Navíc je dům i podsklepený.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která je ideální pro rodinný život. Obec Kámen nabízí hrad, cyklotrasy, potraviny, poštu a mateřskou školu. Veškerou další občanskou vybavenost najdete v nedalekém Pacově nebo Pelhřimově.

Pokud vás dům zaujal, neváhejte se ozvat. Rád vám poskytnu všechny potřebné informace a provedu vás vašim novým domovem.
Těším se na vaši návštěvu!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kameni (okr. Pelhřimov).