Prodej bytu 4+kk, Alicante, Španělsko, 113 m2

Alicante, Španělsko

6 084 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaAlicante, Španělsko
IDF14665
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná113 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha113 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Představujeme vám nádherný duplex 4+kk v luxusním komplexu na pobřeží Středozemního moře. Tento prostorný duplex o užitné ploše 113,81 m², s terasou o rozloze 40,1 m², nabízí komfort, moderní vybavení a jedinečné výhledy na okolní přírodu nebo golfové hřiště. Duplex je vybaven plně zařízenou kuchyní, klimatizací, vestavěnými skříněmi a soukromým parkováním.

Duplex se pyšní moderní kuchyní s prostornými spodními skříňkami s automatickým zavíráním a dřevěným efektem na pracovní desce. Kuchyň je plně vybavena elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, varnou deskou a digestoří. Obě koupelny jsou zařízeny akrylovou sprchovou vaničkou a moderními vodovodními bateriemi. Vstupní dveře jsou vyztužené pro maximální bezpečnost, zatímco interiérové dveře a vestavěné skříně mají elegantní bílý lak. Okna a terasové dveře mají PVC rám s dvojitým zasklením, což zajišťuje dostatečnou izolaci a klidný interiér.

Prostorná terasa je ideálním místem pro venkovní stolování nebo relaxaci, zatímco si užíváte nádherný výhled na okolní přírodu a přilehlé zahrady. Duplex je součástí komplexu, který nabízí společné bazény pro dospělé i děti, což činí tuto nemovitost ideálním místem pro rodinný život nebo investici.

Tento luxusní komplex nabízí exkluzivní apartmány 3+kk a 4+kk v různých uspořádáních, s bazény, dětskými hřišti, multifunkčními místnostmi a soukromými zahradami. Obyvatelé mají k dispozici také malý supermarket, restauraci, bar, fitness centrum a tenisové kurty.

Komplex se nachází pouhých 10 minut od pláží Alicante a 18 km od mezinárodního letiště. Tato lokalita nabízí nejen krásné výhledy, ale také klidné prostředí ideální pro relaxaci. V blízkosti se nachází historická vesnice Monforte del Cid, která přináší možnost poznat místní kulturu a historii.

Alicante je jedním z nejoblíbenějších měst na pobřeží Středozemního moře a jeho zlaté pláže a teplé podnebí přitahují každoročně tisíce turistů i rezidentů z celého světa. Díky moderní infrastruktuře, blízkosti mezinárodního letiště a živé kultuře nabízí Alicante ideální kombinaci pro život, dovolenou i investici do nemovitostí. Město je také známé svou bohatou historií, gastronomií a malebnými promenádami, což z něj činí jedinečné místo pro ty, kdo hledají aktivní a kvalitní životní styl u moře.

Výhody koupě nemovitosti ve Španělsku

Investice do nemovitosti ve Španělsku nabízí stabilní realitní trh, daňové výhody a možnost vysokých výnosů z pronájmu. Naše společnost vám poskytne kompletní podporu při koupi – od právních a daňových rad až po správu vaší nové nemovitosti.

S námi investujete bezpečně a výhodně. Získejte svůj vysněný duplex u moře a užívejte si výjimečný středomořský životní styl s Moje nemovitost u moře!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.