Prodej bytu 3+kk, Bibinje, Chorvatsko, 201 m2 (ID: 1475676)

Bibinje, Chorvatsko

Cena na vyžádání

Parametry bytu

AdresaBibinje, Chorvatsko
IDF14595
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná80 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha201 m2
Balkon
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji moderní podkrovní apartmán se střešní terasou a bazénem, který se nachází ve druhém patře novostavby v Bibinje. Tento apartmán je orientován na západ a je situován jen 100 metrů od moře a 400 metrů od centra města, což nabízí perfektní kombinaci klidu a dostupnosti všech služeb.

Apartmán se skládá z chodby, kuchyně spojené s jídelnou a obývacím pokojem, dvou ložnic, dvou koupelen a lodžie. Vnitřní schodiště vede na střešní terasu o rozloze 100 m², kde se nachází bazén o velikosti 20 m². Ze střešní terasy i z apartmánu je nádherný výhled na moře. Celková užitná plocha apartmánu včetně příslušenství je 201,37 m², ke kterému patří také parkovací místo před domem a komora na střešní terase.

Tento apartmán je ideální pro ty, kteří hledají luxusní bydlení u moře s veškerým komfortem. Bazén a velká terasa poskytují možnost relaxace a užívání si výhledů na Jadran. Blízkost pláže a centra města z něj činí skvělou volbu pro rodinné bydlení i investici do turistického pronájmu. Navíc při koupi této nemovitosti není nutné platit daň z nabytí nemovitosti, což představuje další finanční výhodu.

Budova je postavena z kvalitních materiálů, má betonové stěny a je opatřena tepelnou izolací (10 cm polystyren). Okna jsou vyrobena z PVC a hliníku, opatřena třívrstvým sklem a elektrickými žaluziemi. Podlahy jsou pokryty kvalitní dlažbou. V apartmánu jsou instalovány 3 klimatizace, v obývacím pokoji a ložnicích. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním. Vstupní dveře jsou proti vloupání a protipožární.

Bibinje je malebné město na jihovýchod od historického Zadaru, které nabízí více než 4 km pobřeží s krásnými promenádami a plážemi. Bibinje je ideálním místem pro ty, kteří chtějí kombinovat relaxaci u moře s aktivním životním stylem. V okolí najdete ideální podmínky pro cykloturistiku, plachtění, potápění a další sporty. Město nabízí mnoho restaurací s místními specialitami, kavárny a obchody, což zajišťuje komfortní bydlení jak pro místní obyvatele, tak pro turisty.
Bibinje je také domovem Mariny Dalmacija, jednoho z největších přístavů na Jadranu, který láká milovníky jachtingu z celého světa.

Naše společnost Mojenemovitostumore vám poskytne kompletní realitní servis a asistenci při výběru a koupi vaší vysněné nemovitosti. Specializujeme se na luxusní nemovitosti v Chorvatsku a díky našim zkušenostem vám pomůžeme najít perfektní apartmán či dům u moře, který splní vaše představy.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a sjednání prohlídky této jedinečné nemovitosti

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.