Prodej bytu 4+kk, Luštica, Černá Hora, 134 m2 (ID: 1475984)

Luštica, Černá Hora

35 895 600 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaLuštica, Černá Hora
IDF14341
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná114 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha134 m2
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Tento krásný tři ložnicový apartmán s otevřeným výhledem na moře nabízí 114 m² obytné plochy a terasu o velikosti 20 m², která je ideálním místem pro relaxaci s výhledem na Jaderské moře. Součástí apartmánu je také podzemní garáž, tříleté členství v Horizon Golf Clubu a další exkluzivní výhody pro majitele nemovitostí.

Výhody pro majitele:
- Členství v Horizon Golf Clubu na 3 roky zdarma
- Exkluzivní přístup na pláže a bazény v Luštica Bay, včetně prioritních rezervací v plážových klubech
- Bezplatná kyvadlová doprava na nábřeží u mariny a do centra Luštica Bay
- Špičkový zákaznický servis a 24/7 bezpečnostní služby
- Zvýhodněné ceny v The Chedi Luštica Bay 5 hvězdičkovém hotelu pro rodinu a přátele
- Privilegované ceny na lázeňské procedury, vstup do fitness centra, sportovní kurty, restaurace, obchody a dokonce i na kotviště pro jachty
- Přístup k exkluzivnímu programu pronájmu nemovitostí
- Celoroční správa nemovitostí a údržba včetně péče o zahradu za zvýhodněnou cenu
- Podzemní parkovací místo na 25 let zdarma

Platební podmínky:
- 20 % při podpisu kupní smlouvy
- Zbývajících 80 % je možné splácet po dobu 2 let po dodání nemovitosti
- Platby budou probíhat ve 16 čtvrtletních splátkách

Tento flexibilní platební plán umožňuje rozložit zbývající platby na delší období a přizpůsobit tak financování vašim možnostem. Pokud máte zájem o více informací nebo specifické požadavky na nemovitost, náš tým vám rád poskytne podrobné poradenství a asistenci při celém procesu nákupu.

Horizon je exkluzivní rezidenční čtvrť na svahu, kde se krása Jaderského moře setkává s nekonečností nebe. Každá rezidence je pečlivě navržena tak, aby odrážela středomořský styl a byla v dokonalém souladu s okolní přírodou. Terasy zvou k odpočinku, bazény k osvěžujícímu koupání a soukromé prostory nabízejí dechberoucí výhledy na marinu a moře.

Život v Horizon znamená užívat si ty nejjemnější detaily, jako jsou domy z teplého kamene z oblasti Luštica, středomořské okenice a střechy, interiéry v zemitých tónech ladících s modrou oblohou a mořem. Výhledy jsou pečlivě orámovány klenutými portiky a pergolami, které dodávají rezidencím autentický šarm. Bazénové terasy s olivovníky a citronovníky, klikaté schody s výhledem na moře a zahrady přinášejí luxusní středomořskou atmosféru.

Luštica Bay je jednou z nejexkluzivnějších lokalit v Černé Hoře, která spojuje moderní komfort s tradičním středomořským kouzlem. Nabízí bohaté aktivity, včetně golfového hřiště s 18 jamkami, plážových klubů, přístavu pro jachty a množství restaurací, butiků a volnočasových aktivit. Díky přístupu k **pláži The Chedi**, golfovým hřištím a plážovým klubům, jako je **Almara Beach Club**, poskytuje Luštica Bay život plný pohodlí a stylu.

Pokud hledáte nemovitost v této malebné a luxusní oblasti, **rádi vám pomůžeme najít ideální dům nebo apartmán** dle vašich přání. Nabízíme profesionální poradenství a osobní asistenci při celém procesu nákupu, abyste na... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.