Prodej chaty, Kozlovice, 33 m2

Kozlovice

1 050 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN
Hypotéka od 5 004 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKozlovice
ID202413983
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná33 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha33 m2
Plocha nemovitosti312 m2

Origo partneři v Kozlovicích

Popis

Hledáte místo, kde byste mohli trávit svůj volný čas? Líbila by se vám menší chata na pěkném a slunném místě? Pokud ano, tak tato nabídka je možná právě pro Vás. Vítejte v Kozlovicích.

Chata se nachází na pozemku o rozloze 312 m2 a je již napojena na elektřinu i vodovod. Nabízí dostatek místa pro víkendový odpočinek pro ty, kteří se chtějí na pár dní vytratit z města a užít si pohody a přírody.

Jedná se o smíšenou podsklepenou stavbu (bez č.e.) s pokojem s kuchyňkou a ložnicí v podkroví. Obytná plocha činí okolo 22 m2, užitná plocha spolu se sklepem je pak přibližně 33 m2, zastavěná plocha cca 16 m2. Odpad je vyřešen trativodem.

Vzhledem k její výhodné poloze poblíž centra obce se na místo můžete dopravit nejen autem, ale poblíž se nachází i autobusová zastávka. Zaparkovat se dá jen malý kousek pod zahradou. Díky zdolání 20 schodů se nejen že budete pravidelně udržovat ve formě, ale zajistíte si i více vlastního soukromí.

Pozemek je rovinatý, oplocený, a jeho dominantou je bezesporu vzrostlý ořech, který potěší nejednu pekařku.

Chata bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

Zarezervujte si svůj termín schůzky co nejdříve, ať vám tato příležitost neunikne.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými finančními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě tato chata, kterou hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kozlovicích (okr. Frýdek-Místek).