Prodej rodinného domu, Písek, Na Pakšovce, 284 m2

Na Pakšovce, Písek

11 260 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 53 662 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Pakšovce, Písek
ID261-NP00987
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná284 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy93 m2
Podlahová plocha284 m2
Plocha nemovitosti104 m2
Plocha zahrady179 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Písku

Popis

Nabízíme na prodej rodinný dům 6+ kk v ulici Na Pakšovce v širším centru Písku, s garáží na 2 auta, se zahrádkou a místem na parkování.

V domě proběhla rozsáhlá rekonstrukce: úprava dispozice, zateplená fasáda, nová střecha, svody v mědi, terasa na terčích atd. Nyní je dům ve velmi pěkném zachovalém stavu.
Rodinný dům se nachází v klidné a žádané lokalitě kousek od centra města, vedle „Lipové aleje“ V blízkosti je dětské hřiště, nákupní zóna a autobusové i vlakové nádraží.

V přízemí domu je předsíň se samostatnou toaletou. Předsíň je napojena na halu, ve které se nachází vestavěná šatní skříň.
Hlavní část obytného prostoru tvoří kuchyň s prakticky řešenou kuchyňskou linkou, dále místem pro jídelní stůl a prostorným obývacím pokojem. Z obývacího pokoje také můžete vstoupit na terasu, na které můžete grilovat, pěstovat rostliny nebo jen tak relaxovat.

Ve druhém patře se nachází 3 ložnice a koupelna se sprchovým koutem a bidetem.
Podkroví domu je tvořeno 2 ložnicemi, další koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Z jedné z těchto ložnic máte přístup do volného půdního prostoru, který může sloužit jako velká šatna.

Součástí domu je i garáž pro 2 auta. V suterénu se nachází prádelna.
Prádelna je vybavena pračkou a vanou a také se z ní dostanete do sklepa.
Vedle garáže, která má elektricky ovládaná vrata od výrobce Hörmann, je další obytná místnost se samostatným vchodem z ulice s možností využití k podnikání, kancelář, salon, atd.

Vytápění je etážové s radiátory na plynový kotel.

Naše RK může zajistit financování koupě. V případě zájmu kontaktujte makléře nabídky.
Těšíme se na spolupráci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Písku.