Prodej rodinného domu, Řehenice, 95 m2

Řehenice, Babice u Řehenic

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŘehenice, Babice u Řehenic
ID261-NP00990
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná95 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti249 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaStudna
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Řehenicích

Popis

Nabízím Vám ke koupi řadový rodinný dům o užitné ploše 95 m2, který se nachází nedaleko Prahy, na okraji obce Dařbož, Babice – Řehenice, v okrese Benešov.

Příjemně zařízený rodinný dům je dispozičně řešen jako (6) 4+1. Přízemí tvoří předsíň, samostatná kuchyně, obývák s jídelnou a krbovými kamny s výměníkem, koupelna se sprchou a toaletou a technická místnosti. Po dřevěných schodech se dostáváme do patra, kde se nachází tři ložnice a druhá koupelna – tentokrát s vanou a toaletou. Ze dvou ložnic jsou po žebříku přístupné dvě malé místnosti zbudované v půdním prostoru, které je možno využívat např, jako pracovnu. V prostřední části podkroví se nachází půda s dostatečným úložným prostorem.

Rodinný dům je vytápěn elektrokotlem. Ohřev vody zajišťuje nový bojler. Měsíční náklady na provoz domu činí cca 7.000,- / měsíc (4 osoby).

Rodinný dům stojí na pozemku o celkové ploše 249 m2. Před vchodem se nachází vydlážděná plocha pro zaparkování dvou osobních automobilů. Za domem se rozprostírá příjemně velká zahrada se zahradním domkem a nerušeným výhledem do okolí. Zahrada je přístupná z obývacího pokoje, na který navazuje venkovní terasa nabízející příjemné, kryté posezení, nebo přes branku v zadní části pozemku.

Nabízená nemovitost se nachází v příjemné lokalitě vhodné pro rodiny s dětmi s bohatou občanskou vybaveností ve vzdálenosti do 10 minut jízdy (Kamenice, Pyšely, Poříčí nad Sázavou). Na okraj Prahy se autem pohodlně dostanete za 25 minut, do Benešova za 15. Pohodlné napojení na D0 v Jesenici a D1 u Velkých Popovic. Autobusová zastávka je od domu vzdálena pouhých 230 m.

Vřele doporučuji osobní prohlídku. V případě přání o více informací či termín prohlídky prosím kontaktujte makléřku nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Řehenicích.