Prodej bytu 2+kk, Hurghada (الغردقة), Egypt, 80 m2 (ID: 1476230)

Hurghada (الغردقة), Egypt

1 318 200 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaHurghada (الغردقة), Egypt
IDF13266
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná64 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha80 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Tento super deluxe byt připravený k nastěhování o velikosti 80 m2 se nachází v 1. patře ve čtvrti Intercontinental - Hurghada. Byt se nachází v soukromém komplexu s 24h ochranu a omezením přístupem pouze pro majitele a jejich hosté. Vzdálenost od veřejné pláže Beach číslo 9 je 600 metrů.
Apartmán se skládá z jedné ložnice, jedné koupelny, prostorného obývacího prostoru, kuchyně, jídelny a balkonu. Nachází se ve druhé řadě od turistické promenády Hurghada. Během 5 minut chůze budou mít majitelé přístup k veškerému potřebnému vybavení a vše, co kdy budete potřebovat bude jen pár minut od vašeho bytu. S nábytkem a vybavení rádi pomůžeme.
Apartmán je vhodný pro ty, kdo hledají luxus, soukromí a vynikající polohu. Byt je dokončen z nejkvalitnějších materiálů a má propracovaný moderní design a je v docházkové vzdálenosti od nedaleké veřejné pláže. Jedna se o novostavbu a budova je řádně registrována na základě zelené smlouvy.
Umístění:
Byt se nachází ve čtvrti Intercontinental, je v docházkové vzdálenosti od veřejné pláže „Beach no.9“, je pouze 5 minut od turistické promenády Hurghada, 5 minut od nákupního centra Senzo, 5 minut od Carrefouru, 5 Minuty od oblasti Kawther, 10 minut od mezinárodního letiště Hurghada, 15 minut od Sahl Hasheesh a 20 minut od El Gouna.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.