Pronájem rodinného domu, Úvaly, Hvězdova, 280 m2 (ID: 1476256)

Hvězdova, Úvaly

65 000 Kč
/za měsíc
BEZ PROVIZE!!, v textu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHvězdova, Úvaly
ID25
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná280 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy174 m2
Podlahová plocha280 m2
Plocha nemovitosti908 m2
Plocha zahrady734 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Retenční nádrž na dešt’ovou vodu
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Origo partneři v Úvalech

Popis

NEPLATÍTE PROVIZI ZA ZPROSTŘEDKOVÁNÍ
Nabízím k pronájmu velkorysý rodinný dům o dispozici 6+kk a celkové ploše 280 m2 s vlastní zahradou.
Dům byl dokončen v roce 2019. V přízemí má vstupní halu s předsíňovou stěnou, obývací prostor s kuchyní, krbem a vstupem do zahrady, koupelnu se sprchovým koutem a oddělenou toaletou a prádelnu/technickou místnost (s vlastním vstupem do zahrady).
V patře domu jsou 2 dětské ložnice, rodičovská ložnice s šatnou, pracovna a víceúčelový pokoj (druhá pracovna, pokoj pro návštěvy, případně další ložnice). Velká rodinná koupelna s vanou pro 2 osoby, dvěma umyvadly a sprchovým koutem je dostupná ze společné chodby.
Celé patro domu a předsíň v přízemí jsou zařízené nábytkem na míru vyrobeným dle návrhu architekta a obyvatelům domu nabízí velké množství úložných prostor. Veškerý vestavěný nábytek je součástí nájmu.
Většina nábytku v obývacím pokoji, která je na fotografiích nebude součástí nájmu, k nájmu zůstává pouze gauč.
Dům je vytápěn na elektrokotel, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Spotřeba elektřiny za poslední rok cca 20 MWh, tj. při dnešní ceně cca 8.500,-/měsíc. Spotřeba vody cca 1.500,-/měsíc. Další náklady: odvoz odpadků 1.000,- Kč/osobu a rok, internet (400,- Kč Újezd Net), telefon dle potřeb nájemce.
Dům je střežen zabezpečovacím systémem (včetně zahradního domku).
Většina oken v domě je osazena venkovními elektricky ovládanými žaluziemi.
Vstupní brána je na dálkové ovládání, parkování pro 3-4 auta. Branka má vstup na čip, venku zvonek s videotelefonem a dálkovým přenosem zvuku i obrazu do mobilního telefonu.
Nájemcům je plně k dispozici zahrada, záhony osazené bylinkami, prostor pro pěstování zeleniny, zahradním domek, dětská trampolína a také samonosný nadzemní bazén včetně filtrace (nyní zazimováno).
Jistota (kauce) 150.000,- Kč
Neplatíte provizi za zprostředkování.
Dům bude připraven k nastěhování od 20. 12. 2024.
Úvaly jsou s Prahou spojeny vlakovou tratí, 25 min na Masarykovo nebo Hlavní nádraží. V části Úval Radlická čtvrť bylo v posledních letech vystavěno mnoho nových domů a vznikla tu komunita rodin s dětmi, která je příležitostí pro navázání nových příjemných sousedských přátelství pro děti i rodiče. Úvaly jsou svou polohou těsně za hranicí Hlavního města Prahy prémiovým místem pro rodinné bydlení. Stále v dosahu velkoměsta mimo jiné rychlým vlakovým spojením a současně s veškerou občanskou vybaveností přímo v Úvalech. Obyvatelé tu žijí v téměř venkovském prostředí, avšak mohou kdykoli snadno využít všech nabídek metropole. V Úvalech je k dispozici vše od mateřských školek, základní školy, přes bohatý výběr sportovních a zájmových aktivit pro děti (kroužky v Domě dětí a mládeže, sportovní klub karate, házené, tenisu, aikida a další), široké možnosti nákupů, kaváren a restaurací až po komplexní nabídku zdravotních oborů v místní poliklinice. A kdyby ani to nestačilo, je alternativou zázemí a služby nedalekých menších měst Český Brod a Kolín.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!