Prodej rodinného domu, Struhařov - Skalice, 180 m2 (ID: 1476401)

Struhařov, Skalice

5 750 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 27 403 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStruhařov, Skalice
ID20249
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy120 m2
Plocha nemovitosti872 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Struhařově

Popis

PRODEJ rodinného domu v blízkosti Beskyd s malebným výhledem na Lysou horu

* samostatně stojící rodinný dům
* dispozice domu 4+1 s možností dalšího rozšíření
* garáž s vraty na dálkové ovládání
* samostatná hospodářská budova s dílnou
* celková plocha pozemku 872 m²
* zastavěná plocha 120 m²
tepelné čerpadlo voda-vzduch, nízké náklady na vytápění


Popis :

Jedná se jednogenerační celopodsklepený samostatně stojící RD v atraktivní lokalitě Skalice, Frýdek Místek. RD je situován v zástavbě rodinných domů na mírně svažitém pozemku. Zahrada je udržovaná, převážně zatravněná. Celková plocha pozemku je 872m². Součástí nemovitosti je i samostatně stojící hospodářská budova.
RD je zděný, stáří cca 50 let. Okna jsou plastová, fasáda brizolit bez zateplení, střešní krytina -eternit, s novými klempířskými prvky.
V suterénu domu je garáž s výjezdem na obecní komunikaci, technická místnost s technologií TČ, prádelna se sprchovým koutem a technologií na vodu ze studny, původní kotelna s funkčním kotlem na tuhá paliva, a sklepní skladové prostory.
V 1. NP je umístěna kuchyně, jídelna, obývací pokoj, samostatné WC a koupelna s vanou. Po kovovém schodišti vystoupíme do obytného podkroví se 2 ložnicemi / jedna s balkonem, WC a samostatnou koupelnou s vanou, na 2. podlaží jsou i dvě zateplené komory. Otevřený nezateplený krov je přístupný prostřednictvím žebříku.
RD je napojen na obecní vodovod má i vlastní studnu s rozvodem užitkové vody v domě, kanalizace je svedena do žumpy – obecní kanalizace je připravena na napojení RD, přístup je zajištěn po obecní komunikaci. Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem (vzduch/voda) – s možností topení na TP, ohřev TUV taktéž tepelným čerpadlem. Zařízení a vybavení domu je udržované.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Struhařově (okr. Frýdek-Místek).