Prodej rodinného domu, Opatovec, 65 m2

Opatovec

3 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOpatovec
ID0020-NP09542
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná65 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti587 m2

Origo partneři v Opatovci

Popis

Exkluzivně Vám přinášíme možnost koupě výjimečného domku, s velkorysou pergolou, bazénem, zahradním domkem a udržovanou zahradou v okrajové části obce Opatovec.
Majitelé mají zájem přenechat novému majiteli objekt zařízený a vybavený.

Nabízený objekt je modulový domek velikosti 2+kk, který dispozičně nabízí kuchyni s jídelním a obývacím prostorem, pokoj na spaní, sociální zázemí v podobě koupelny se sprchovým koutem a WC, zádveří.
Dům má nízkou sedlovou střechou a plastová okna. Podlahová krytina je dlažba v zádveří a v koupelně a plovoucí podlaha v obou pokojích. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem.
Na tento domek navazuje z části zděná pergola o ploše cca 33 m2 s letní kuchyní, krbem, jídelním prostorem a místem pro odpočinek. Pro úplné soukromí je možné boční části pergoly zcela uzavřít elektricky ovládanými roletami.

Před domem a pergolou je zpevněná plocha, na kterou navazuje částečně zapuštěný bazén o rozměru cca 3,5 x 5,7 m2, který umožňuje velmi komfortní koupání a osvěžení.
Vše efektivně doplňuje zahradní domek o velikosti cca 14 m2, který může sloužit jako místo pro hosty nebo sklad zahradního náčiní.
Vše leží ve vlastní, udržované zahradě, která má zóny odpočinkové i užitné.

V domě a v pergole je zavedena elektřina i voda.
V zahradním domku je zavedena pouze elektřina.
Plyn je na hranici pozemku. Odpad je řešen samostatnou jímkou o objemu 9 m3.

Hlavní objekt byl vybudován v roce 2019, pergola byla přistavěna v roce 2021, zahradní domek je z roku cca 2007. Vše je v perfektním, udržovaném stavu.

Všechny stavby jsou řádně zapsány v katastru nemovitostí a majitelé disponují technickou dokumentací.
Dům má číslo evidenční. Způsob využití domu je k rodinné rekreaci. Po úpravách je možné jej užívat celoročně, případně k trvalému bydlení.
Financování koupě je možné hypotečním úvěrem. Výhodné financování kupní ceny je zajištěno spolupracujícím finančním poradcem. Velmi doporučujeme osobní prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Opatovci.