Prodej chalupy, Dobré, 139 m2

Dobré

3 997 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize a právního servisu
Hypotéka od 19 049 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDobré
ID0020-NP09523
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná129 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha139 m2
Plocha nemovitosti1255 m2

Origo partneři v Dobrém

Popis

✅ Užívejte si dny rodinné pohody ve vaší vlastní chalupě obklopené krásnou přírodou Orlických hor. Exkluzivně vám nabízím tuto stylovou roubenku s pěknou zahradou v malebné obci Hlinné nedaleko Dobrušky.

✅ Tato chalupa je ideálním místem pro vaši rodinu, kde můžete relaxovat po celý rok. Na vlastním pozemku budou mít děti dost prostoru na hraní a je tu i místo na zahradní bazén na koupání.
V zimních měsících si užijete lyžování v blízkých lyžařských areálech v Deštném v Orlických horách nebo v Říčkách. Pro milovníky turistiky a cykloturistiky je k dispozici množství tras s dechberoucími výhledy na okolní krajinu Orlických hor i vzdálenějších Krkonoš.
V blízkém okolí je řada dalších památek a turistických cílů – zámky Opočno, Nové Město nad Metují, Náchod, Častolovice nebo ZOO Dvůr Králové.

✅ Proč si chalupu zamilujete:
• Venkovský styl: roubenka byla citlivě rekonstruována a má svoje kouzlo
• Ideální poloha: budete se zde cítit báječně díky jihozápadní orientaci zahrady se sluníčkem většinu dne.
• Krásná příroda: chalupa je obklopena krásnou přírodou, lesy a horami
• Prostornost: zahrada dost velká pro relaxaci, zahradničení i hraní.
• Lokalita: malá obec Hlinné leží mimo hlavní trasy a proto zde je klid a pohoda
• Dobré dopravní spojení: do Hradce Králové se dostanete autem za 45 minut.

✅ Chalupa má jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví se sedlovou střechou. Podsklepení je částečné do 8 m2.
V domě je jedna bytová jednotka s dispozicí 5+kk o užitné ploše 129 m2. V přízemí je obytná světnice s kuchyňským koutem a kamny, spíž, chodba, WC, koupelna a dvě ložnice. V podkroví jsou další 2 velké ložnice až pro 9 osob.
K obytné části domu je kolmo přistavěna hospodářská stavba – stodola o zastavěné ploše 90 m2.

✅ Vytápění chalupy je elektrokotlem s rozvodem do radiátorů. Ve světnici vám pravou atmosféru vytvoří sálající kamna na dřevo. Voda je z obecního vodovodu a odpady jsou svedeny do přečerpávací kanalizace.
✅ Roubenka je využívána pro rekreační účely, ale má číslo popisné a je vedena v katastru jako rodinný dům. Celková plocha pozemků je 1255 m2 a přístup je z obecní cesty. Na zahradě obklopující chalupu vám poskytne stín mnoho vzrostlých ovocných stromů a vaše oko potěší květiny a okrasné dřeviny.

✅ Pokud toužíte po místě, kde můžete relaxovat na čerstvém vzduchu v klidu a pohodě, tato roubenka je pro vás ideální volbou.

✅ Neváhejte a kontaktujte mě pro další informace a prohlídku.
Výhodné hypotéční financování vám pomůžeme v případě zájmu zajistit.
Váš realitní makléř s certifikací ISO
Martin Kovář

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Dobrém.