Pronájem bytu 4+kk, Ostrava, Na Kamenci, 72 m2

Na Kamenci, Ostrava

18 000 Kč
/za měsíc
+ cca 4.500 služby + el. a plyn budou přepsány na nájemce (+ cca 1.500)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Kamenci, Ostrava
ID0326
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme k pronájmu tento krásný, vzdušný a světlý byt o dispozici 4+kk s obrovskou lodžií orientovanou do Komenského sadů v nízkopodlažním bytovém domě po celkové revitalizaci.

Podlahová plocha bytu je 72 m2 a k bytu náleží standardní sklepní kóje. Pokoje jsou neprůchozí, všechny místnosti jsou přístupné z předsíně, 2 pokoje jsou menší, jeden větší, wc a koupelna se sprchovým koutem a prostorem na pračku jsou zvlášť a obývací prostor s kuchyňským koutem jsou otevřené do předsíně, což působí velmi vzdušně a prostorně. Rohový kuchyňský kout je vybaven myčkou, el. troubou, plyn. varnou deskou a digestoří.
Podlaha v obývacím prostoru, předsíni a jednom menším pokoji je plovoucí, v dalších dvou pokojích je světlý vyčištěný koberec v perfektním stavu, v jednom z pokojů je k dispozici i jednolůžko s ukládacími prostory a matrací.

Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě slepé ulice v bezprostřední blízkosti Komenského sadů, síť veškerých obchodů a služeb je v dosahu, MHD 2 min, centrum 5 min, parkování pro residenty i nerezidenty před a v blízkosti domu.

Nájemné 18.000,- Kč + služby pro 3-4 člennou rodinu cca 4.500,- Kč
Kauce 36.000,- Kč
Provize RK 18.000,- Kč

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Ostravě.