Prodej rodinného domu, Stará Ves nad Ondřejnicí, Nový Svět, 282 m2

Nový Svět, Stará Ves nad Ondřejnicí

12 490 000 Kč
/za nemovitost
cena za aktuální stav hrubé stavby
Hypotéka od 59 524 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNový Svět, Stará Ves nad Ondřejnicí
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná282 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1150 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Staré Vsi nad Ondřejnicí

Popis

Je pro Vás výběr bydlení spojený také s určitou prestiží a sociálním statusem? Hledáte něco výjimečného a lokalitu, kde lidé smýšlejí obdobně? Chcete bydlet bokem rušných cest, provozu a pohybu lidí, a přitom si zachovat skvělou dostupnost do okolních měst? Tak právě pro Vás tady mám v exkluzivním zastoupení nabídku koupě jednopodlažního nízkoenergetického domu v klidné lokalitě Nový svět, na konci slepé ulice, v obci Stará Ves nad Ondřejnicí, v okrese Ostrava. Jedná se o nízkoenergetický zděný dům o zastavěné ploše 279 m2, na pozemku o celkové výměře 1150 m2. Svým umístěním je ideální pro každého, kdo touží po klidu a blízkosti přírody, ale zároveň ocení i dostupnost velkých měst, kterými je jen pár kilometrů vzdálená Ostrava (9 min autem) a Frýdek-Místek (10 min autem).
Rodinný dům Nový Svět je přízemní stavba rovných tvarů s plochou střechou (částečně zelenou) a dispozičním řešením 5 + kk. Součástí domu je prostorná garáž pro dvě auta, která je propojena s obytnou částí. Obytný prostor je koncipován s důrazem na funkčnost a praktičnost. Hlavní část domu je okny orientovaná na jih, díky čemuž je dům i terasa se zahradou ideálně prosluněna většinu dne. Část terasy u vstupu z jídelny je kryta převislou střechou, která zajišťuje venkovní pobyt i za nepříznivých klimatických podmínek. Součástí terasy bude zapuštěný nerezový bazén.
Součástí domu je dále technická místnost, která je přístupná z garáže. V ní bude situována technická obsluha domu. Dům bude vybaven nejmodernějšími technologiemi, které jsou v dnešní době dostupné, a i díky tomu je zařazen dle energetické náročnosti do třídy A. Další samostatnou místností je prádelna, ze které je přístup ven na terasu.

TECHNOLOGICKÉ VYBAVENÍ PŘEDSTAVUJE ŠPIČKU DNEŠNÍ DOBY
- REKUPERACE
- TEPELNÉ ČERPADLO
- FOTOVOLTAIKA
- VENKOVNÍ STÍNĚNÍ
- ZELENÁ STŘECHA
- SVĚTLOVODY
- CENTRÁLNÍ VYSAVAČ
- VŠE NAPOJENO NA CHYTROU DOMÁCNOST

Rodinný dům Nový svět je nyní ve fázi výstavby a máte tudíž jedinečnou příležitost ovlivnit veškeré dokončovací práce a zanechat tak v tomto nádherném domě svůj originální otisk. Předpokládaný termín ukončení realizace a předání domu je v druhé polovině roku 2025. Interiér domu je v řešení s architektem. Vybírány jsou prvotřídní velkoformátové italské obklady a dlažby, nábytek a kuchyňská linka bude řešena na míru. Designové osvětlení místností, moderní betonové stěrky a mechové obrazy podtrhnou celkový vzhled a výjimečnost prostoru domu. Investor má možnost interiér upravit dle vlastních potřeb. Stejně tak je možná koupě domu v aktuálním stavu hrubé stavby s možností vlastního dokončení domu.

Dispozice: 5 + kk
Zastavěná plocha: 279 m2
Výměra pozemku: 1150 m2
Stavba: cihlová
Stav objektu: novostavba
Typ domu: 1.NP
Zdroj vytápění: tepelné čerpadlo, FVE, rekuperace
Topení: podlahové
Okna: hliníková trojsklo
Energetická náročnost: třída A
Komunikace: asfaltová
Přípojky: voda, kanalizace, elektřina

Kompletní prezentaci domu zašlu na vyžádání mailem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Staré Vsi nad Ondřejnicí.