Pronájem pokoje, Lety, 25 m2

Lety

6 500 Kč
/za měsíc
+ poplatky
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLety
ID261-NP00991
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná25 m2
Patro2. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaStudna
Parkování

Origo partneři v Letech

Popis

K okamžitému a dlouhodobému pronájmu Vám nabízím nově zrekonstruovaný obytný prostor, který se nachází ve druhém patře bytového domu v Letech u Písku. K dispozici pro Vás zde mám nevybavený pokoj o velikosti 25 m2 s vlastní kompletně zrekonstruovanou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Nabízený pokoj je součástí prostoru s dalšími dvěma místnostmi, které jsou momentálně pronajaté. Všechny tři pokoje jsou uzamykatelné a společně sdílí kuchyni vybavenou spotřebiči a základním nádobím, jídelní kout a pračku. Výhodou je možnost pohodlného parkování přímo před domem.

Zateplený bytový dům osazený novými okny je umístěn ve strategické lokalitě - na hlavním tahu Praha - Písek (45 minut jízdy do Prahy, 25 minut do Písku a 20 minut do Příbrami). V 5 minut vzdálených Mirovicích se nachází dostačující občanská vybavenost, kterou zde k bydlení můžete potřebovat - potraviny Coop a 2 večerky otevřené do 20 hod., restaurace, pošta, lékárna, venkovní sportoviště i ordinace praktického lékaře.

Byt je vhodný pro dvě osoby. Majitelé preferují firemní zaměstnance pracující na nové dálnici D4, na jiných stavbách v okolí, pro Správu silnic a podobně. V případě zájmu o prohlídku a více informací prosím kontaktujte makléřku nabídky

Měsíční náklady na bydlení činí 6.500,- (nájemné) + 2.000,- (služby a energie) za jeden pokoj. V poplatcích za služby a energie je zahrnuto vodné a stočné, topení, ohřev vody, odpady, elektřina a internet. Vratná kauce je vyčíslena na dvojnásobek měsíčního nájemného (13.000,-), provize RK činí jedno měsíční nájemné + DPH 21 %.

V případě zájmu o prohlídku a více informací kontaktujte makléřku nabídky!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu pokojů v Letech (okr. Písek).