Prodej chalupy, Hněvkovice, 139 m2

Hněvkovice

8 900 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHněvkovice
IDN00038
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná139 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti10303 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hněvkovicích

Popis

Toužíte po vlastním kousku přírody, kde se můžete kdykoli nadechnout čerstvého vzduchu a užívat si klid lesa? Tento jedinečný kemp v obci Zahájí, situovaný přímo na břehu řeky Sázavy, je ideální příležitostí pro ty, kdo hledají prostor pro relaxaci i podnikání.

Kemp nabízí vše, co si milovníci přírody mohou přát. Hlavní budova je celoročně obyvatelná a poskytuje veškeré zázemí pro komfortní pobyt, což z ní dělá perfektní místo pro trvalé bydlení, správu kempu nebo vlastní rekreaci. K tomu je součástí areálu 10 malých chatiček, které přímo vybízejí k podnikatelskému záměru. Ubytování hostů je zde snadné a chatky poskytují útulný prostor pro ty, kteří touží po klidu v přírodě.

Navíc kemp zahrnuje kiosek, který byl v minulosti provozován a nabízí skvělou příležitost pro obnovení občerstvení, což by ještě více zatraktivnilo areál pro návštěvníky.

Tento celoročně obyvatelný kemp je obklopen hlubokými lesy, což ho činí rájem pro houbaře, turisty i cyklisty. Řeka Sázava, která protéká přímo před pozemkem, je ideální pro koupání, rybaření nebo klidné večerní procházky podél vody. Z dálky můžete sledovat projíždějící vlaky, což přidává místu romantický a nostalgický nádech.

Kemp je nejen místem pro osobní relaxaci, ale nabízí i skvělý podnikatelský potenciál. Ať už hledáte únik do přírody, prostor pro celoroční bydlení, nebo plánujete provozovat kemp pro hosty, toto místo je ideální kombinací obojího.

Nepropásněte jedinečnou šanci investovat do klidu, přírody a podnikání!

Pro více informací a možnost prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Hněvkovicích.